Kolesarske rokavice

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Danes me je na turi čisto ožulilo, pa bi si kupil ene rokavice. Da niso cheap, pa da ne top EUR razred.

Kaj kupit, pa kje imajo dobro izbiro v Lj? A je treba kaj pazit?

Rad bi da čim manj švicajo, pa da se ne usmrdijo čist.

tnx

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če imaš bolj grobe ročke rabiš rokavice pod mus.

Jaz sem svoje nabavil kar v Hervisu za 18€, pa se obnesejo kar v redu. Mislim da so neke chiba firma
smile-1.gif

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Fajn je da je kak gel notr, da je mehkejš pa ublaži vibracije. Scott so zakon.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
priporočam, da pogledaš v trgovini Bauer ob aleji mladih v BTC, ali pa v Čerinu v PTC Diamant. Imajo večjo izbiro, pa tudi fantje ti bodo znali bolje svetovati, kot v kakih splošnih športnih trgovinah.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Tam je tamal bauer. Tavelek je na aleji mladih ( Med halo a in cityparkom). Čerin pa zraven emporiuma v diamantu.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Tam je tamal bauer. Tavelek je na aleji mladih ( Med halo a in cityparkom). Čerin pa zraven emporiuma v diamantu.

a ni čerin tud v sneberjah al tm okol? al je samo servis?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
fino bo da nabaviš z gelom (torej namesto pene je notri gel).

sicer sam jih nimam (takrat nisem bil pripravljen dat toliko zanje)....sem pa tudi z 'običjanim' zadovoljen..le da sem vzel malo boljše (kupil v Hervisu..vsaj zdi se mi).

smrdijo itak vsake - odvisno koliko se potiš. Pač vsakih 14 dni (oz. kolikor pač bicikliraš) jih daš prat pa je stvar rešena.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kakor vem, se ene prej ene kasneje usmrdijo. Odvisno od materialov. Tako kot pri supergah.
smile-1.gif

Tele z gelom sem pa že gledal ja. Mora bit kar fajn zadeva.

Še kako čelado bi si moral omislit. Včeraj me je skoraj avto zbil..., prišel iz dvorišča direkt na kolesarsko in zaprl pot. Za kakih 10 centi mi je uspelo zabremzat in okol zaviti.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
kolko hitro ali če sploh zasmrdijo je čisto odvisno od ojrotov, ki jih odšteješ za njih. tiste hofer, lidl ipd smrdijo že predn jih sploh gor daš. Sem imel recimo bbb, pa ne smrdijo kr tak hitro. zdaj imam eno leto fox, te pa sploh ne smrdijo
stupid-1.gif
če te zanima za te, dobiš jih v freestyle, stanejo pa se mi zdi nekaj čez 20€, pa še gel imajo spodaj, ki je po 1 letu konkretnega nabijanja v skale ipd. še vedno v prvotni obliki. Pri nekaterih rokavicah se lahko čez čas deformira

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
približno tako zgledajo, samo brez prstov. so v različnih barvah, moje so črno sive

MBK229.tested.fox_rk_prev-399-75.jpg

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Čelado obvezno nabavi!!! Intersport jih je imel v akciji že za 30€, lih HQ ni, sigurno je pa boljš kot pa direkt s piskrom užgat ob robnik
rolleyes-1.gif

Opremo za biciklirat je enostavno treba met. Časi ko smo se hahljali nad biciklisti v čeladah so davno mimo.

Next step: SPD pedala + šuzi
zmaga.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Čelado obvezno nabavi!!! Intersport jih je imel v akciji že za 30€, lih HQ ni, sigurno je pa boljš kot pa direkt s piskrom užgat ob robnik
rolleyes-1.gif

Opremo za biciklirat je enostavno treba met. Časi ko smo se hahljali nad biciklisti v čeladah so davno mimo.

Next step: SPD pedala + šuzi
zmaga.gif

ja podpis pod tole
467716-post_slo.gif

aja glede SPD pedal pa naslednje. vse kul dokler ne prideš dam in potem doma na dvorišču se sesuješ k štirje :D ker pozabiš odpet hudiča
redface-1.gif

lp Avi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vem ja. Zaenkrat sem imel več ali manj srečo. Najbližje konkretnem padcu sem bil, ko mi je pri cca. 40km/h na asfaltu v stoje preskočila ketna oz. se snela, ne vem več...ravno, ko sem šel čez cesto (ob 2:00 zjutraj ni bilo prometa, na srečo)... No pri tej hitrosti sem klecnil in padel z jajci skoraj na štango, ter laufal s kolesom in štango med nogami kakih 20 metrov in se ujel (
aplauz.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ne smeš pozabit
smile-1.gif
sem frišen na SPD pa me še ni prekucnilo, je pa SPD zakon!!!

Ynos: tudi če se ne voziš veliko si neko osnovno opremo le nakupi. HQ firme kupovat je brezveze (ali pa ne, ne vem koliko se voziš), za začetek nekaj poceni, potem če te zagrabi pa nadgrajuješ
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Fox so bile 35 eur. Glede na to,da imam plan prevozit cca. 500,km na mesec jih pomojem ne rabim.
grin1.gif
sem vzel bbb,zgledale solidno, pa lepo sedle na roko. 20 eur.