Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
Avian, ce naredis 1000 km na leto, to se ne pomeni, da jih naredis veliko.
Kolesarska sezona traja 8 mesecev na leto, nekdo ki zivi v Sp. Siski in dela v centru, ter se s kolesom vozi v sluzbo jih samo s tem naredi 1000 - 2000.
Je pa res, da je v Sloveniji premalo kolesarkih stez, in da bi se lahko zgledovali po drugih drzavah, kjer je povracilo za porabo cest bistveno vec kot v Sloveniji in bi lahko zato tudi vec kolesarksih stez zgradili.
LP P
Glej ravno v temu je tu catch. Na tej razdalji JE UREJENA kolesarska za moje pojme ODLIČNO amapk fora je, da se idioti vozijo še vedno po cesti
Drugače pa mi je jasno, idioti so povsod, na kolesu, peš, na motorjih in seveda avtomobilistih. Glede slednjih pa kako oni pazijo na kolesarje ... mene je [censored] skor zbiu, ker ni gledal (sam sm bil pozorn nanj in se tudi ustavil) toda ker se je očitno me ustrašil se je dec ustavil na cest (ni pogledal v ogledalo, ker če bi ... zveste v nadaljevanju) in stop iz avtomobila do mene in me začne napizdevat kt malega pokovca. Sam sem ga samo debelo gledal, češ kaj ti ni jasno [censored], ti si zaj... ne jest. No, ko se je obrnil k avtomobilu je opazil, da sta za njim ga mirno opazovala 2 policaja z spuščenimi šipami policaj se je obrnil k meni pa mi je rekel, da je vse videl in pa da se naj gospod mirno varno parkira nekam, da se imajo malo za pogovorit
lp Avi