Kolesarji

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa da ga recimo ni v službo, čeprav si ga pred kratkim zaposlil, ker bedak tvega svoje zdravje na površinah, ki niso primerne za kolesarjenje, recimo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pločniki se čistijo, ampak za pešce. Kolesarji lahko počakajo nekaj dni. Trole vozijo po celi Ljubljani.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.761
9.975
113
40
MB
podobno kar se dogaja zadnja dva dni mi tudi ni jasno to s pešci, da raje hodijo po cesti kot pa da majo 20 cm mokrih hlač ... sploh v temi pa izven naselij je res fino ko se ti naenkrat pojavi nekdo ob robu cestišča
10.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja ne vem ce se. Pri prejsnjem snegu se niso. So otroci kar lepo ob robu ceste hodil. Sem pa videl mamico z otrokom, ki sta gazila po plocniku. Stepanjsko naselje in vic nista bila ociscena dlje casa.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da ne govorim o kretenastih poštarjih, ki v tem snegu in ledu okoli letajo na mopedih in to polno natovorjenih!!! Ko pa se prevrnejo in polomijo, pa še kazen fašejo, ker niso prilagodili hitrosti....
shocked-1.gif

467716-post_slo.gif

Se strinjam. Organizirajmo se v skupine po štiri. V avte, bejzbol kije v roke in lovit poštarje.
Prevencija je najboljša
zmaga.gif
Brez veze jih ganjat okoli! Pridejo na dom....
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Še eni ekstremi. Mame na porodniški. Zadnjič videl 2 mamici, kako sta po cesti po plundi vozičkale, ker je bil pločnik zasnežen. Pa ne mislim par metrov. Ampak celo pot. Cesta pa ozka, ko je zasneženo ni placa za 2 vozili vzporedno. Mam tud jaz dojenčka doma, pa ne grem na sprehod sredi snežnega meteža po cesti...

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.259
9.887
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Še eni ekstremi. Mame na porodniški. Zadnjič videl 2 mamici, kako sta po cesti po plundi vozičkale, ker je bil pločnik zasnežen. Pa ne mislim par metrov. Ampak celo pot. Cesta pa ozka, ko je zasneženo ni placa za 2 vozili vzporedno. Mam tud jaz dojenčka doma, pa ne grem na sprehod sredi snežnega meteža po cesti...
Zakaj pa ne?
grims-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da ne govorim o kretenastih poštarjih, ki v tem snegu in ledu okoli letajo na mopedih in to polno natovorjenih!!! Ko pa se prevrnejo in polomijo, pa še kazen fašejo, ker niso prilagodili hitrosti....
shocked-1.gif

467716-post_slo.gif

Se strinjam. Organizirajmo se v skupine po štiri. V avte, bejzbol kije v roke in lovit poštarje.
Prevencija je najboljša
zmaga.gif
Brez veze jih ganjat okoli! Pridejo na dom....
wink-1.gif

poznam te barabe
pridejo na dom ko smo mi v službah

zmaga.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Se sicer cist strinjam samo treba je pa tudi racunat, da mora mamica kdaj po kakih opravkih (ne samo kofe pri sosedi). Lahko je to zdravnik, lahko trgovina,... In ce mesto ne poskrbi za cisti plocnik, nima druge kot na cesto.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa ne?
grims-1.gif

najbrž sestra rodila, ynos najberže nikol nea bo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Nisem lih jaz rodil, je pa moja ženska.
smile-1.gif

@sad
Zato, ker se mi ne zdi varno po cesti peljat voziček, medtem ko mimo drsijo avtomobili po snežni podlagi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pešci sploh zmagajo. Toliko kot jih je po ulici skakalo pred moj avtov petih minutah, jih v lepem pomladnem vremenu v enem tednu ne naštejem. Ne vem, kaj si mislijo, da imam zavorno pot v snegu največ 0,7 metra?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.071
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Ti bi mu j..., a? ne vem, če je pametno probavati s takimi balkanskimi kletvicami...
tongue-1.gif

Kolesar vili resnik vs avtomobilist
take resnik je pa od hudiča. Kar karateista je v nezavest spravil, in to ponavljajočo. No macura tega ni nič omenil.
Enkrat na pet let srečam enega „resnika” pa mi ni treba več na šiht hodit

Nazadnje urejeno:

krko

Guru
5. sep 2010
2.790
1.479
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pred nekaj dnevi (na cesti je bil led in ostalo sranje) sm na celovski opazil pantanija na specialki... me res zanima kako se to ustavi na flehu leda. pol bo pa pod slepar prletu, pa bodo vsi drugi krivi... biciklisti so ratal se hujsi kot NEKATERI motoristi...
Verjetno bo tole glavni kolesarski fanatik na slo-tech, ki vse kar leze posiljuje s kolesi, ter ima v glavi, da za becikl velja absolutna prednost
wink-1.gif
Tale https://www.youtube.com/feed/UCftiTs0QIgA67f3qYzPJmTw ?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.782
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pred nekaj dnevi (na cesti je bil led in ostalo sranje) sm na celovski opazil pantanija na specialki... me res zanima kako se to ustavi na flehu leda. pol bo pa pod slepar prletu, pa bodo vsi drugi krivi... biciklisti so ratal se hujsi kot NEKATERI motoristi...
Verjetno bo tole glavni kolesarski fanatik na slo-tech, ki vse kar leze posiljuje s kolesi, ter ima v glavi, da za becikl velja absolutna prednost
wink-1.gif
Tale https://www.youtube.com/feed/UCftiTs0QIgA67f3qYzPJmTw ?
Ta ja.
Zanimivo je spremljati njegove umotvore, kako je kolesarjem dovoljeno voziti v rdečo, kako imajo absolutno prednost, njim vse dovoljeno, ostali pa moramo budno paziti na njih, kako avtomobilistom vgraditi v volan nože namesto zračne blazine itd
bonk.gif