LOL @ matica - hvala mar bi policaje klicu pa bi fasal vsak 100 eur pa nej jim klub al pa Zver plača kazen.
jst nikol ne grem u škarijce
jst nikol ne grem u škarijce
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Govora je bilo o vštric vožnji kolesarjev ne avtomobilistov, zato je tvoj komentar mimomet...
A samo avtomobilisti so dolžni pazit na sebe in druge?! Kolesarji, pešči in ostali so pa kaj? Indijske krave?
Kr neki...jaz sem out...
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Govora je bilo o vštric vožnji kolesarjev ne avtomobilistov, zato je tvoj komentar mimomet...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nima smisla. Zaguljeni motoristi, zaguljeni kolesarji, zaguljeni tiščači, zaguljeni počasneti, zaguljeni najhitrejši, zaguljeni počasneti ...
Vsi so najbolj pametni, noben ne zna priznat, da kdaj (ali veliko) greši in krši predpise. Nobeden se ne bi umaknil, če ima prav (pa če crkne) ...
Zato pa na cestah je, kot je ...
A si že kdaj videl ta znak:Citat:
Še moja izkušnja kot dolgoletnega kolesarja. Vožnja po magistralki ...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
in zakaj kolesarji se kar naprej vztrajate na cestah, ce bistroumno ugotavljate, da so porazne. od samega cestisca do voznikov
POVOZ !!Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ko maš nasprot gužvo nikakor ne. Modeli so bli čisto do sredinske črte, to ni normalno in totalno nezakonito. Mislim sej men je vseen če ga zbijem sam pol bom pa jst kriv ne pa on ka se je sred ceste peljal..