Citat:
Uporabnik koliko pravi:
S Saj se večinoma kolesari le v nedeljo med tednom je to itak mission imposible.
.
Citat:
saj.... zato imamo mi kolesarji po novem več bidonov....
0,75L vode naredi čudež
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Na sred ovinka na svojem pasu srečam avto, ki je prehiteval kolesarje kot jih je bitch opisal. Še dobr da sm se lahko na travo umaknu.
Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Če bom kdaj srečal tako kolonico brez spremstva, ki se mi ne bo hotla umaknit, jih bom lepo stuširal, ko bo nasproti frej. Enega motorista sem enkrat že zalil, ko je nekaj sikal, bom pa še kolesarje. Slučajno sem si takrat šipe pral, jebat ga.
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
enostavno ko jih prehitiš, zabremzaš da se morajo skoraj ustavit...........ko jim zjebeš ritem je veselje...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ko maš nasprot gužvo nikakor ne. Modeli so bli čisto do sredinske črte, to ni normalno in totalno nezakonito. Mislim sej men je vseen če ga zbijem sam pol bom pa jst kriv ne pa on ka se je sred ceste peljal..
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Ni problem prehiteti dva kolesarja, pa četudi se vozita en zraven drugega. Problem nastane, ko so takole kolesarji razporejeni na vsakih 500m-1k razdalje, na sami ovinkasti cesti, tako da se popolnoma nič naprej ne vidi. Najlepše pa je, ko "srečaš" take kolesarje na sredini ovinka pri omejotvi 90. Samo upaš lahko, da se bo oni za teboj ustavil, saj se popolnoma nič ne vidi - kolesarja pa lepo na "izi"