Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hm...bo nekaj na tem, ja. Vsaka vas ima svoj klub. Sicer ni nič slabega, malo smešno pa le je. In potem za MK Veselji petelinčki, ki šteje štiri člane, ve vesoljna vas. Pa še ta ne vsa... Včasih so bili Satani, Bonsi, Bearsi in Warriorsi. MC, potem pa še nekaj MK, pa vseeno ne več kot prstov na roki. Devetdeseta pa so prinesla poplavo moto klubov in vse skupaj je postalo grozno skomercializirano. Kdaj sem nazadnje bil na kakšnem moto srečanju? Uh... štiri leta nazaj. Pa še prej sem vsa leta šel na srečanje in po uri-dveh nazaj domov. Pot sama je cilj.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zadnji cajt, da še na alterju naredimo MK Alter
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po fotkah sodeč na take shodi hodijo bolj ali manj fotri.
Nekoč so me tu v bližini zvlekli v eno halo pozimi, vse je bilo usnjeno, bradato in jedva na nogah
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kam vse bote šli ???
Lahko kdo to zrihta v večjem formatu in na papirju?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hm...bo nekaj na tem, ja. Vsaka vas ima svoj klub. Sicer ni nič slabega, malo smešno pa le je. In potem za MK Veselji petelinčki, ki šteje štiri člane, ve vesoljna vas. Pa še ta ne vsa... Včasih so bili Satani, Bonsi, Bearsi in Warriorsi. MC, potem pa še nekaj MK, pa vseeno ne več kot prstov na roki. Devetdeseta pa so prinesla poplavo moto klubov in vse skupaj je postalo grozno skomercializirano. Kdaj sem nazadnje bil na kakšnem moto srečanju? Uh... štiri leta nazaj. Pa še prej sem vsa leta šel na srečanje in po uri-dveh nazaj domov. Pot sama je cilj.
Važno je da imajo klubi v SLO angleška imena!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lej, vsakomur svoje. Nekaterim pač paše drenjanje, pijančevanje, štihanje, žagajoča muzika ipd. ter komaj čakajo moto zbore in živijo za to ter se tudi včlanijo.
Meni pa te zadeve v zvezi z motorizmom ne sedejo, kar pa ne pomeni, da ne hodim na kakšno avtomobilska srečanja, klub veteranov, Citroen srečanja ipd.
Po moje penzič rataš, ko začneš hoditi na takšna avto srečanja , kjer se ga celi vikend sprehajaš.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje si starejši od mene
Avto srečanj pa ne razumeš, vsaj tistih na katere hodim, ker so srečanja vsebinska, krog ljudi majhen, doživetja nepozabna.
No, to so že druge zgodbe.
Citat:
Lej, vsakomur svoje. Nekaterim pač paše drenjanje, pijančevanje, štihanje, žagajoča muzika ipd. ter komaj čakajo moto zbore in živijo za to ter se tudi včlanijo.
Meni pa te zadeve v zvezi z motorizmom ne sedejo, kar pa ne pomeni, da ne hodim na kakšno avtomobilska srečanja, klub veteranov, Citroen srečanja ipd.
Po moje penzič rataš, ko začneš hoditi na takšna moto srečanje, kjer se ga celi vikend nalivaš.