Kok se kaj dobi za tega požeruha?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sodelavec bo kmalu začel prodajat svojga Chrysler Grand Voyager 3.8 V6 AWD LE.

Zadeva je lepo ohranjena, nekarabolirana, samo pri 370k km in 17 mestne porabe ni ravno atraktiven avto za nas...

Kok je ta zadeva vredna? Je pa drugi lastnik od leta 05, predtem ga je mela ena familija 2 leti...

Torej še enkrat:

Chrysler Grand Voyager 3.8 V6 AWD LE
03', 370k km, avtomatik, relacija 12, mesto 17.
komplet vsa oprema, telefon, televizor, leder, sprednja zica ločena, kot fotelja, vrata daljinska...
vrhunsko ohranjen (nonstop bil na AC), garažiran, nekarambol.
vsi servisi (skupno okol 15 štemplov, različne lokacije, različni pooblaščenci, tako da tu ni prevare)

Kok je to kaj vredno?
confused-1.gif

Jaz sem mu nekako svetoval da pri nas se ta avto težko proda, da bo vrjetno v nemčiji bolj uspešen....

Komplet noben hendlar v radijusu 50km ga noče, čisto vsi "žal nas res ne zanima"... Šla sma malo po
avtohišah kjer bo kupil nov ali minim. rabljen avto, pa ga ponekod ne vzamejo, ponekod bi pa dali 2,5k zanj,
to pa je vseeno premalo, ker je avto vrhunski, le motor ni pravi, pa tut znamka je bolj
smirk-1.gif

Je pa fino ko sem ga vozil, ko stojiš na semaforu, pa ko me je hotel nek mulo z a6 radirat, pol pa sem si ga v špeglu ogledal
tako ene 4 dolžine vozila odzadaj
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Avto je vreden toliko, kot se dobi zanj... lahko da zamenja staro za novo za 2500€, lahko pa ga poskusi sam prodati za 4500€... bo pa vreden vsak mesec manj, ne več...
Če finance niso problem in lahko kupi drug avto brez nujne prodaje tega, naj se ga loti prodajat sam... in vmes iskat kakšno možno menjavo recimo 1:1...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Če bo vztrajen in bo imel srečo potem mogoče nekaj več od tiste tvoje cifre zgoraj.
Mogoče res probaj na kakšnem "mednarodnem" avtonetu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
je pa dal nekaj denarja za benz glede na to da ima 370kkm
S tako km se ga bo težko znebil.
Če bi imel manj bi mogoče kdo razmislil o plinu

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Če ne bi imel toliko km bi ga pač predelal na plin, tako je pa predelava take krave ene 1500EUR (šestvaljnik), pa se praktično ne splača, preden prineseš notri plin bo treba že generalko delat.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Po mojem je gajba že zamortizirana.

Naj jo da not staro za novo, kar koli dobi, pač dobi. Dva jurja pa pol je že ful. Izgubo vrednosti bo hitro pokril že z zamenjavo z varčnejšo gajbo, sploh pa pri takšnih kilometražah, kot jih nabija.

Nazadnje urejeno: