Fenomen Rupar in morebitna stranka

jest5

Guru
18. avg 2007
25.950
-8.676
113
Če bi to pot dejansko opravljal.

Isti drek, kot ima kup firm "poslovne prostore" na drugem koncu države, da se lahko nabija fiktivne stroške prevoza.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.812
113
40
MB
Opica, če bi kdaj pa kdaj splezal z drevesa in prebral na kaj sem repliciral, se nebi rabil stalno vžigat.
Prilepil sem izračun in link iz Necenzurirano, ko je še en nedonošenček ves penast spraševal o izračunih.
Prilepil si clanek iz necenzurirano ki je pisal neke blodnje
In ti si to zavedno delil, pa se vedno si nadut.

sej ne vem kdo je bol neumen. Al ti ki to delis al vsi mediji ki so povzemali pa noben ni opazil kaj objavljajo.
Lahko ti cloveka sovrazis, ampak ko to mržnjo opravicujes z lazmi, to pac pove vec o tebi kot si mislis.

• Haha
Reactions: jest5

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.663
-1.367
63
Prilepil si clanek iz necenzurirano ki je pisal neke blodnje
In ti si to zavedno delil, pa se vedno si nadut.

sej ne vem kdo je bol neumen. Al ti ki to delis al vsi mediji ki so povzemali pa noben ni opazil kaj objavljajo.
Lahko ti cloveka sovrazis, ampak ko to mržnjo opravicujes z lazmi, to pac pove vec o tebi kot si mislis.
A da je rupar obsojen kriminalec je laž?

In v čem je problem, če sem nalepil članek iz necenzurirano? Vsaka driska ki jo ti objaviš je sveta resnica?

Še enkrat zate, replika je bila. Boš sam poiskal na kaj ali ti ne gre?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.448
2.176
113
ne basat, da vsak dan naredil 100km za potrebe nekega drustva. VSAK DAN!

tkole se elegantno denar spravi iz drustva, da fantje dobijo kaksen evro za svoj trud in nimajo km nobene veze.
Pa dobr a si ti res do konca usekan.
1000€ v dveh mesecih, možakar pa stalno na cesti po celi Sloveniji.
Dej mal zračunaj.

Damu.pa levuharji ne morejo nič obesit in se spravijo na 1000€.
Plačani pisuni

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.527
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Čaki Rupar stanuje v Tržiču, Glas upokojencev je pa v Ljubljani, kar je ravno 50 km v eno stran.
Kilometrina za službeno potovanje je 0,43 evra. Plus dnevnice. Tako da na dan je naredil cca 100km. Mimogrede, en krog po lj obvoznici je cca 40km.
0,21 EUR je pa povračilo kilometrine za prihod na delo.
Tko da novinarji lepo zavajajo! Zelo. Ampak ko zavajajo levi je super. Ko zavajajo desni je pa kriminal.
Torej je Tržić Ljubljana po 0,21 € km se pravi da bi za to moral dobiti 450 €

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.812
113
40
MB
A da je rupar obsojen kriminalec je laž?

In v čem je problem, če sem nalepil članek iz necenzurirano? Vsaka driska ki jo ti objaviš je sveta resnica?

Še enkrat zate, replika je bila. Boš sam poiskal na kaj ali ti ne gre?
A ni clanek o potnih? In celi clanek je na premisi ki je popolnoma napacna. Ti pa samo dokazujes da v zivljenju se nisi videl placilne, drugace bi vedel kolk imas nadomestilo za opravljeno kilometrino in pot na delo.

Pac podobno kot oni ko pravijo da je pri nas zdravstvo zastonj al pa da tebe briga samo neto placa.

Patetika.

• Haha
Reactions: aljoman
2. jul 2020
5.065
6.612
113
1000€ je problem, ko poslanci vlečejo 8 jurjev za potne ali pa imajo 60 kvadratov stanovanje v centru Ljubljane za 250€, pa je sve ok.

• Všeč mi je
Reactions: nacek