S svojo sva se odločila, da končno kupiva TČ (kasneje pa verjetno tudi sončno elektrarno). Ker noben od naju nima ne časa niti volje se ukvarjati s temi stvarmi me zanima, kje lahko najdeva izvajalce ki bodo opravili ogled, nama priporočali kvalitetno TČ (brez nategov) ter zmontirali tako kot se mora. Zaželene so osebne izkušnje ali če ima kdo od vas podjetje, ki se s tem ukvarja. Finance niso problem in nimava določenega budgeta, lokacija pa je v okolici Ljubljane.
vsak izvajalec ima svojega proizvajalca tc, ki ga ponuja najprej, ker ima z njim najboljse rabate in najmanj dela z reklamacijami. zato bi bilo mogoce pametno vsaj v osnovi izlociti 2-3 modele tc in se potem glede na to odlocati, katera bo brnela ob hisi.
sem bil pri sorodnikih, ki so imeli na mizi 16 predracunov za tc, razlicnih moci, monterjev, ene so bile monoblock ene navadne, vsaj 8 razlicnih proizvajalcev ... zdaj se pa znajdi ...
jaz osebno se odlocam med mitsubishi ecodan in fujitsu waterstage. gre samo za 2 modela, pa cena z montazo za isto tc varira za 4 mestno stevilko v eur, ker bi to vsak zmontiral malo po svoje ... pa so vsi priznani montazerji ...
pa srecno pri izbiri izvajalca in tc ...