Koga boste v naslednjem sklicu parlamenta pogrešali?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Koga boste najbolj pogrešali v novem sklicu državnega zbora?

Zmaga Jelinčiča.
Pavla Ruparja.
Karla Erjavca.
Urško Klakočar Zupančič.
Miroslava Gregoriča.
Andreja Hoivika.
Dejana Kaloha.
Vido Čadonič Špelič.
Jožefa Horvata.
Anžeta Logarja.
Evo Irgl.
Mojco Šetinc Pašek.
Jonasa Žnidaršiča.
Miho Kordiša.
Mateja T. Vatovca.

Nekoga drugega?

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.185
1.362
113

Zmaga Jelinčiča.
Pavla Ruparja.
Karla Erjavca.
Urško Klakočar Zupančič.
Miroslava Gregoriča.
Andreja Hoivika.
Dejana Kaloha.
Vido Čadonič Špelič.
Jožefa Horvata.
Anžeta Logarja.
Evo Irgl.
Mojco Šetinc Pašek.
Jonasa Žnidaršiča.
Miho Kordiša.
Mateja T. Vatovca.

Nekoga drugega?
Jonasa Žnidaršiča, sedaj se bo zopet spakoval na TV.... :)

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.743
-7.717
113

Zmaga Jelinčiča.
Pavla Ruparja.
Karla Erjavca.
Urško Klakočar Zupančič.
Miroslava Gregoriča.
Andreja Hoivika.
Dejana Kaloha.
Vido Čadonič Špelič.
Jožefa Horvata.
Anžeta Logarja.
Evo Irgl.
Mojco Šetinc Pašek.
Jonasa Žnidaršiča.
Miho Kordiša.
Mateja T. Vatovca.

Nekoga drugega?
Od teh edino Kordiša. Je imel na vsake tolk kako zanimivo pripombo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.825
9.060
113
Irglco... Zaradi garderobe. Ženska mi ima super okus in zna nosit, kar da nase... Tudi obnasanje na nivoju. Se je tudi malo naredila, se spomnim prvih dni v parlamentu. Bila voditeljica prej, pa ni znala normalno prebrat, kar so ji napisali. Ravno se je ufurala... :evil: ena redkih ljudi, o katerih res nisem imela baš nekega mnenja, pa ga je scasoma popravila. Vsepreveckrat gre v drugo smer. V glavnem ena izmed tistih v parlamentu, zaradi katerega cloveka ni sram, da ga predstavlja. Nima veze, a se z njo strinjam ali ne.

Pa Erjavca. Temu človeku klikerji delajo neverjetno.

darwin

Majstr
17. avg 2007
798
571
93
Meni je (po človeški plati) žal Hoivika. Na splošno ga ocenjujem kot konstitutivnega politika, ki je imel potencial, da bi na dolgi rok dosegel več. Ampak, žal ni zdržal pritiska. Kjerkoli bo nadaljeval svojo pot, mu želim veliko uspeha.

Zelo pa me veseli, da smo pokazali vrata Kloakarici, ker je bila popolnoma nezrela za svojo funkcijo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Meni je (po človeški plati) žal Hoivika. Na splošno ga ocenjujem kot konstitutivnega politika, ki je imel potencial, da bi na dolgi rok dosegel več. Ampak, žal ni zdržal pritiska. Kjerkoli bo nadaljeval svojo pot, mu želim veliko uspeha.

Zelo pa me veseli, da smo pokazali vrata Kloakarici, ker je bila popolnoma nezrela za svojo funkcijo.
Resno?

konstitutíven -vna -o prid. (ȋ)
publ. ki določa bistvo, vsebino česa; bistven, pomemben: konstitutivni elementi materije / obrazložiti konstitutivna načela znanstvene dejavnosti

Mogoče si mislil konstruktiven, kar pa težko trdim za kateregakoli SDS poslanca.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

erikson

Guru
25. avg 2007
25.482
8.823
113
Zmaga Jelinčiča. Pavla Ruparja. Karla Erjavca. Urško Klakočar Zupančič. Miroslava Gregoriča. Andreja Hoivika. Dejana Kaloha. Vido Čadonič Špelič. Jožefa Horvata. Anžeta Logarja. Evo Irgl. Mojco Šetinc Pašek. Jonasa Žnidaršiča. Miho Kordiša. Mateja T. Vatovca.
Jaz bom vse pogrešal. Vsak je na svoj način zanimiv. Čeprav se politično z mnogimi ne strinjam, bi šel z vsakim od naštetih na kavo ali kosilo.

• Všeč mi je
Reactions: tony in uncle_sam