Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja, to misliš ono ročko in uro in vzhodnjaški pogled uporabnika, ko se pripravlja na cel postopek, po katerem je potem kot preprojen?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Kavo bom pil, dokler bom kakega skadil, za čaj pa mi ni najbolj jasno, zakaj bi ga pil....sladkano vodo z okusom, ne vem...
Je že bolje sladkana kot pa grenka. Nikoli nisem zastopil, kaj je tako fajnega v tem grenkem črnem gravžu.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kavo bom pil, dokler bom kakega skadil, za čaj pa mi ni najbolj jasno, zakaj bi ga pil....sladkano vodo z okusom, ne vem...
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja, to misliš ono ročko in uro in vzhodnjaški pogled uporabnika, ko se pripravlja na cel postopek, po katerem je potem kot preprojen?Eni so razvil celo religijo pa colajo 15 eur za čaj, ker so na poti v nirvano ... navadni potrošniki, ki padajo na neke pravljice in bio oznake.
Citat:
In April 2008 the brasserie at Peter Jones department store in London's Sloane Square began selling a blend of kopi luwak and Blue Mountain called Caffe Raro for £50 (US $79.00) a cup.[17] Peck in downtown Milan sells a small espresso cup for 15 euros.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Je že bolje sladkana kot pa grenka. Nikoli nisem zastopil, kaj je tako fajnega v tem grenkem črnem gravžu.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
No, kaj je sploh na splošno dobrega v kofetuCitat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik Denis pravi:
Exactly
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Drek ima tudi minerale itd, pa ga nekako ne jemo.
Govorim o okusu
Citat:
No, kaj je sploh na splošno dobrega v kofetu
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Stvar navade. Enako čaja ne moreš pit za žejo, ker je topel.