Kocka za polnjenje USB

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Da zmanjšam količino polnilcev in kablovja, bi si rad nabavil kocko za polnjenje.
Nekaj takega, kot ima Anker, seveda z EU vtiči:
Power-Strip-Anker-PowerPort-Cube-3-Outlets-and-3-USB-Portable-with-Switch-Control-Overload-Protection.jpg

Ker bo gor kup elektronike, bi rad neko kvalitetno zadevo In ne kitajcev iz alija.
Kakšen predlog? Če je še več USBjev, še toliko bolje. Hitrost polnjenja ne igra vloge, ker bo zadeva itak čez noč v uporabi.

22. jul 2007
13.381
1.639
113
124
Hofer je imel pred leti tole šifra izdelka je 94083 , za hec lahko vprašaš na Hofer info, če se v kateri trgovini še valja kakšen kos.

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Hvala za predlog, ampak bi res rad neko kvalitetno zadevo kupil... Če bi hotel kaj takega, je na Aliju ogromno izbire.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.776
6.452
113
:sprasujemse: tragikomično je včasih, kako hofer za pol manj denarja proda boljše izdelke. on ti naredi selekcijo med kitajci in ti prihrani nekaj dela. niso vsi zanič.

drugače pa pogledaš na amazon, pa nekaj z EU vtičnico, odnosno Anker. sigurno ga imajo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
:sprasujemse: tragikomično je včasih, kako hofer za pol manj denarja proda boljše izdelke. on ti naredi selekcijo med kitajci in ti prihrani nekaj dela. niso vsi zanič.
Se strinjam. Ampak to še vedno ne pomeni, da so top kvalitete ;). Ne rabim ne zanič izdelka, ampak bi res rad top kvaliteto, ker gor bo obešeno kar nekaj elektronike, ki ne stane ravno 5 EUR. Sem pripravljen plačat več.
PS: Pišem iz izkušenj s polnilci v avtomobilu: še vedno uporabljam (že 20 let) neko HP zadevo, ki dela PERFEKTNO 20 LET. Neke kitajce (pa ne čisto poceni), sem vmes že vrgel v smeti po kratki uporabi.
drugače pa pogledaš na amazon, pa nekaj z EU vtičnico, odnosno Anker. sigurno ga imajo.
Sem pogledal, tudi na Ebay in še drugje in nisem nič našel :(. Anker imajo le tisto ameriško varijanto :(.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.637
6.499
113
pri nas imaš allocacoc powercube precej poceni... ima pa samo 2 usbja

jaz sem načeloma zadovoljen in dela, nimam pa pojma, če je to dobra kvaliteta :)

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff
5. avg 2011
1.053
196
63
Okolica Ormoža
Se strinjam. Ampak to še vedno ne pomeni, da so top kvalitete ;). Ne rabim ne zanič izdelka, ampak bi res rad top kvaliteto, ker gor bo obešeno kar nekaj elektronike, ki ne stane ravno 5 EUR. Sem pripravljen plačat več.
PS: Pišem iz izkušenj s polnilci v avtomobilu: še vedno uporabljam (že 20 let) neko HP zadevo, ki dela PERFEKTNO 20 LET. Neke kitajce (pa ne čisto poceni), sem vmes že vrgel v smeti po kratki uporabi.

Sem pogledal, tudi na Ebay in še drugje in nisem nič našel :(. Anker imajo le tisto ameriško varijanto :(.
Potem si pa daj po naročilu izdelati pri kakšnih zanesljivih mojstrih.

22. jul 2007
13.381
1.639
113
124
Ker kar prodajajo na spletu je vse narejeno na kitajskem, tako da je tudi Anker zadeva malo sumljiva:oops1:

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
vsi so PRC tudi "ameriški" izdelki,
poglej bolj natančno kaj piše na HP-ju ali pa iPhonu in podobnih
Ok, dejmo spet eno temo zasrat.
Lej, nisem bedak in vem, kje je vsa elektronika narejena. To pa ne pomeni, da je vse kar je na Kitajskem narejeno enake kvalitete. In pri polnilcih kolikor vem je precej pomembno uravnavanje napetosti, zato bi rad kupil KVALITETNO zadevo PRIZNANE znamke, pa tudi če je narejena v Kambodži. In Ankerja bi prec kupil, če bi imel EU vtiče.
Upam, da je sedaj jasno, lahko pa še naprej izražate svojo nadpamet, če vam bo zato kaj bolje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Kot it je bilo že zgoraj omenjeno, allocacoc powercube in še združuješ jih lahko.