boljse bi bilo, da ne komentiras in iz posta v post potrjujes svoj low iq..Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Žalostno da je na svetu še vedno špijonska svojat katera verjame rdečim lažem.
poglej na gugl, kaj to pomeni..
boljse bi bilo, da ne komentiras in iz posta v post potrjujes svoj low iq..Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Žalostno da je na svetu še vedno špijonska svojat katera verjame rdečim lažem.
Res je..nazadnje smo bili priča "množični" opranoglavosti na kongresu SDS.Citat:
Uporabnik sass pravi:
pravilna misel bi bila, da je žalostno, da je po svetu še vedno toliko ovčic, ki slepo verjamejo takšnim ali drugačnim ideologijam.
da se ne bo kdo počutil prikrajšanega
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Važna do Snečko odpre eno temo,potem pa udri po sds in rkc !
Seveda pa pozablja na laži komunistov,ker so mentalni bolniki!
Ampak nekako vidim,da vam zmanjkuje sape,ker ste očitno že vse zbruhali na plano!
Zadusnica je pogrebna masa. Ostale so "regularne" z namenom za nekega pokojnika.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Važna do Snečko odpre eno temo,potem pa udri po sds in rkc !
Seveda pa pozablja na laži komunistov,ker so mentalni bolniki!
Ampak nekako vidim,da vam zmanjkuje sape,ker ste očitno že vse zbruhali na plano!
... Umrla je sorodnica, kakih 5 let nazaj. Bil je pogreb in plačanih precej maš zadušnic (ali kako se temu že reče) . Potem se je župnik zamenjal, ...
Svojci so ga (tanovega) vprašali, kdaj bo bral tiste že plačane maše, pa je zabil nazaj: "Meni ni nihče nič plačal!"
Lažeš kot pes. Ti si sovražno nastrojen do vsega, kar je drugačno od tebe. Samo malo preberi za sabo...Citat:
Ni res, jaz ne sovražim muslimanov,
Tega pri tebi še nisem opazilCitat:
vendar sem toliko priseben
Nikoli in nikdar. Če pridejo novi kreteni ne jokaš za starimi bedaki, ampak se probaš znebiti še novih.Citat:
jokali za RKC in Vatikan
Jaz imam z Vatikanom se danes dobre odnose. Tko da ni potrebe po solzah. Samo ko sva ravno pri zatiskanju oci - no pri rkc si jih ne zatiskam, zato pac ni vse zlato kar se sveti.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni res, jaz ne sovražim muslimanov, vendar sem toliko priseben da si ne zatiskam oči da vem, ko pride do kritične mase, oni delujejo za islam, ne za državo v kateri živijo. Ampak kar zatiskajte si oči, , vnuki v Evropi bodo živeli v kalifatu in takrat boste , lgtb, levičarji, ateisti in bivši dejavni pripadniki še jokali za RKC in Vatikan.
Boste vi prej jokali za komunizmom, ko so bile verske skupnosti ločene od države.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni res, jaz ne sovražim muslimanov, vendar sem toliko priseben da si ne zatiskam oči da vem, ko pride do kritične mase, oni delujejo za islam, ne za državo v kateri živijo. Ampak kar zatiskajte si oči, , vnuki v Evropi bodo živeli v kalifatu in takrat boste , lgtb, levičarji, ateisti in bivši dejavni pripadniki še jokali za RKC in Vatikan.