Ko bom velik bom miličnik nadzornik državne meje

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Mogoče res, ampak kriminalce so pa zrihtali...
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vprasanj je cez 400... In mas vmes npr. ali bi streljali ce bi bilo potrebno...pol mas ali bi koga udarili ce bi vas razjezil...ali ste komu kdaj storili krivico...ali ste kdaj koga oskodovali... Itd... In se ponavljajo v razlicnih oblikah... In ko pomislis: ali ste kdaj komu storili krivico...ja verjetno si jo ze kdaj komu, verjetno nezavedno... Pol mas drugi set vprasanj ko izbiras med dvema opcijama... Pa tretji set ki je inteligencni test. Meni je psihologinja na rezultatih povedala da iz testov izhaja da imam tezave z avtoriteto. Dejansko jih imam, to sem ji tudi povedal in je rekla da ce se tega zavedam da ni pa ike sam naj pazim kako bom s sefi shajal... Najvec jih mora ponovno it pisat ker prevec pravilno odgovarjajo. Potem so nekateri preagresivni nekateri pa premalo agresivni.

Vprasanja ali bi kaznoval sorodnika so potem na vrsti pri selekcijskem intervjuju kamor prides sele ce psiholoske naredis. Se nihce ni odletel zato ker bi rekel da brata ne bi kaznoval. Samo argumentirat mores. Ce tam na mamo prisegas da bi fotra kaznoval imas vec opcij da ne bos sprejet ker vsi vedo da sta dve opciji...ali lazes ali pa si sociopat...

Sem se vedno spraševal kje je point tako neumnih vprašanj....ok zastopim "cik-cak" vzorec da te po (pod)sklopih preverjajo večx isto....in da je tako večja šansa da te dobijo če se pretvarjaš....

Ampak take s krivico pa podobne...pa tista mi je bla svetovna.....ko si 1x omenil.....ali greste kdaj čez prehod za pešce pri rdeči če pri tem nikogar ne ogrožate
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Ne vprasanje je bilo: si pred prehodom. Gori rdeca luc za pesce. Levo in desno vidis 200m in ni avtomobila. Cakas ze 5 minut. Ali bos sel cez ali ne. Pa nihce te ne vidi. Jaz sem rekel da bi sel cez. Ker point rdece luci je v varnosti ne v tem da tekmujemo kdo dlje zdrzi v cakanju... Namrec v resnici si nihce ne zeli ljudi ki bi slepo se drzali napisanega. To je sicer paradoks ampak tako je. Policijsko delo je tako da vcasih moras improvizirati, vecino casa pa moras argumentirati svoje odlocitve...