Ko bom velik bom miličnik nadzornik državne meje

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
cheer.gif

Država vas potrebuje !!!

http://www.policija.si/index.p...meje-prijavi-se

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.012
6.195
113
Kombi so prodali Hrčkom, ker so takrat imeli embargo in ni bilo druge, kot da ga jim na mejo nastavijo in scenirajo ugrabitev.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Uf sem že pozabil koliko sem imel točk na testu. Bi lahko primerjal, če sem po 13 ih letih bolj ali manj fit. Takrat sem bil v top pivski formi
grin1.gif

Sem se prijavil za policaja, ker so doma težil da moram it nekam delat. Nisem bil sprejet, ker sem po svoji dobri vesti odgovarjal na vprašanja na intervjuju.
smile-1.gif

Takrat je bila to "sanjska služba" v smislu dobra redna plača, danes pa ni več to to. Nekdaj so bili policaji đeki, danes jih pa vsak drek pošilja v 3pi materne.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Aha in kaj so rekli, ko si povedal, da bi streljal? Ali si rekel: Ja, takoj valda! Ali: No ja, če bi res bil kdo življenjsko ogrožen...?
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Vprasanj je cez 400... In mas vmes npr. ali bi streljali ce bi bilo potrebno...pol mas ali bi koga udarili ce bi vas razjezil...ali ste komu kdaj storili krivico...ali ste kdaj koga oskodovali... Itd... In se ponavljajo v razlicnih oblikah... In ko pomislis: ali ste kdaj komu storili krivico...ja verjetno si jo ze kdaj komu, verjetno nezavedno... Pol mas drugi set vprasanj ko izbiras med dvema opcijama... Pa tretji set ki je inteligencni test. Meni je psihologinja na rezultatih povedala da iz testov izhaja da imam tezave z avtoriteto. Dejansko jih imam, to sem ji tudi povedal in je rekla da ce se tega zavedam da ni pa ike sam naj pazim kako bom s sefi shajal... Najvec jih mora ponovno it pisat ker prevec pravilno odgovarjajo. Potem so nekateri preagresivni nekateri pa premalo agresivni.

Vprasanja ali bi kaznoval sorodnika so potem na vrsti pri selekcijskem intervjuju kamor prides sele ce psiholoske naredis. Se nihce ni odletel zato ker bi rekel da brata ne bi kaznoval. Samo argumentirat mores. Ce tam na mamo prisegas da bi fotra kaznoval imas vec opcij da ne bos sprejet ker vsi vedo da sta dve opciji...ali lazes ali pa si sociopat...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
zakaj je ka kuperjev test za policaje? a to da stestirajo če ulovjo lopova al če lahko pred lopovom zbežijo?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ali se fizično preverjanje kasneje kdaj ponovi? Kaj pa psihično? Ker vemo, človek se z leti spreminja iz človeka v mesno kroglico, kognitivne funkcije pešajo ipd. Nič osebnega ne leti nate, splošno me zanima, kriminaliste, prometnike in vse vmes.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.080
113
v lokalni ostariji
zaseka a veš, z leti ljudje dobivajo izkušnje itd...

ker po tvoji logiki bi bili direktorji samo mladci do 33 let... so pa?

če ne more laufat več pod 12 na cooperju pa morda obvlada kaj drugega se ti ne zdi?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Človek je vprašal. Verjetno bo tisti ki ve, podal točen odgovor.
Vem, da imajo vojaški rezervisti neka obdobna testiranja fizične sposobnosti. Tudi cooperjev test. Je pa verjetno delan tako kot je ta test že v osnovi zamišljen in sicer je lestvica na leta. Nič slabega ne bi bilo, če direktor na policiji (in povsod drugje) mora dokazovati, da je pri 60-ih letih v vsaj v povprečni fizični kondiciji, ki se pričakuje za njegovo starost. Lahko pričakuješ manj bolniških in večjo vzdržljivost v resnih razmerah.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.080
113
v lokalni ostariji
človek je malo podjebaval. ti kot veleum bi pa lahko vedel, da imajo vsi zaposleni vsaj zdravniške pregelde (da se ugotovi v kakšnem stanju je)...

nič slabega ni, da noben nebi kadil in pil sexal pa samo zato da se dalajo otroci. ker v resnih razmerah potrebujemo zdrave ljudi...

eh ja...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kaj ga ni ravno pred leti enega kap, ker je moral malo pošprintat. Ne, da se mi iskat članka.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ali se fizično preverjanje kasneje kdaj ponovi? Kaj pa psihično? Ker vemo, človek se z leti spreminja iz človeka v mesno kroglico, kognitivne funkcije pešajo ipd. Nič osebnega ne leti nate, splošno me zanima, kriminaliste, prometnike in vse vmes.
Naceloma vsako leto v okviru samoobrambe. Vendar ni nic narobe ce takrat manjkas in imas dovolj ur samoobrambe. Na dve leti je zdravniski. Odvisno od delovnega mesta pa tudi psiholoski pregled. Mislim da uniforma na 5 let, ostali manj.