Ko bo Hrvaška, Bosna, Srbija...v EU bo pi*darija

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
jp prjatu

tko to je. pa ne samo pr bosancih

povprečen slovenec v argentini je precej drugačen od povprečnega slovenca v bruslju
v ljubljani najdemo pa spet neki druzga

ni tko težko razumet, je pa najbrž težko priznat, če si obremenjen s tem
in ti očitno si, vsaj kolkr je s tega foruma razvidno... pa še s kakšnega prej... tja nazaj do časa bbsov...
wink-1.gif

Glede na to da imas potrebo filozofirati med tebi neznani drzavi/narodu bi rekel da si ti obremenjen in ne jaz.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik Dolfe pravi:
Do takrat bo šla EU že zdavnaj v maloro.
smirk-1.gif

sprasujem se.gif
Kak zanesljiv VIR
Sam, kako pa bi se potem spet ločile te države. Vojna al kr tko, podpis papirjev za ločitev
hysterical-1.gif

Z anketo na alterju.
zmaga.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tri tedne nazaj. pocivalisce pred jesenicam, ne vem tocne ure, prijelo me je scat. se ustavim na pocivaliscu in tam cela familija na kolenih po tepihu skakala. po molitvi pa meter in cevap, moz domnevam, 150kg, odpre prtljaznik beemweja in zacne se prezvekovanje. po glasnem riganju, zmecejo odpadke v bliznje grmovje, se uscijejo ob rob ceste, fotr userje in odpeljejo naprej... otroci in foter s prileznico vzgojeni slabse od divjih svinj.

Vse to sem jaz videl počet tudi prave klene SLOVENCE (no razen molitve), sam s to razliko, da so so delali na mestu, kjer so mislili, da se ne vidi. Zame je recimo nekdo, ki pelje svojega ČISTOKRVNEGA ljubljenčka na sprehod in ne počisti za njim, ko se pokaka, na približno istem nivoju kot tale družina, o kateri si ti razlagal.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
nimam potrebe, sam se mi zdi včasih vredno kakšne rasistične mite mal razbijat

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
......moje mnenje je da vojna človeka dost bl prizemlji.....vrne se solidarnost.......na nek način pa tud (predhodno) odrasteš......to je moj vidik...lahko da se motim!

Sem nekajkrat prebral tale komentar in nekako degutantno se bere. Lahko, da sem občutljive sorte
roza.gif
.
Vojna...če te ne prizemlji, te vzemlji...Solidarnost se vrne...meni se zdi ta solidarnost precej temporary...ker jo generira strah in grozote vojne...Odrasteš, to pa. V kaj pa odrasteš?
Pis bradr.
nahrung002.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
do zdej sem mislu, da si poseben..recimo primeren za zelva.si ustanovo.
zdej evrjamem, da si fuknjen..primeren za bolnico polje.

edit
večjega kriminalca in lopovo od tebe ni

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj pa če bi ti šel še malo čez mejo, tam pa vse drugače
smile-1.gif

Bosanci dol so čist neki druzga k bosanci kle pr ns...k dan pa noč! Bi pa se jaz bal Albanncev...sam k bodo oni v EU bomo mi že na Marsu
hysterical-1.gif

Pa tud nisem prepričan da bo ZDA uspel narest še eno SHS.....enostavno ne bo šlo....razen če bo kolektivna pozaba
smirk-1.gif
Jap bojmo se šiptarjev v EU. ker ta golazen bo delala probleme. IT mafija v USA je cura-bura napram šipcem

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaksen strah pred neznanim? se vozis po slovenskih avtocestah? ustavi se na kaksnem pocivaliscu med dolenjsko in gorenjsko. osebki, ki se valijo iz teh republik in se nizje so kot iz kaksne kusturicine umetnije.

tri tedne nazaj. pocivalisce pred jesenicam, ne vem tocne ure, prijelo me je scat. se ustavim na pocivaliscu in tam cela familija na kolenih po tepihu skakala. po molitvi pa meter in cevap, moz domnevam, 150kg, odpre prtljaznik beemweja in zacne se prezvekovanje. po glasnem riganju, zmecejo odpadke v bliznje grmovje, se uscijejo ob rob ceste, fotr userje in odpeljejo naprej... otroci in foter s prileznico vzgojeni slabse od divjih svinj.
Si prepričan, da se ne zmišljuješ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
@eazy

Ne razumeš poante. Hočejo povedat, da Slovenci oblikujejo nek stereotip na podlagi izkušenj z večinoma fizikalci, z z nižjo ali brez izobrazbe ter določenimi čefurji s Čopove. A boš rekel, da so pa v bosni vsi takšni?

Predstavljaj si, da gre 1000 slovencev, predvsem podeželanov, manj razgledanih, manj inteligentnih...delat na Švedsko za pol leta...delujejo kot nerazviti homo sapiensi...Na švedskem pa bi obstajala še srbsko - slovenska kokainska naveza in organiziran kriminal. Mislim, da se slovenci tam doli kar razlikujejo od slovencev tukaj...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
@eazy

Ne razumeš poante. Hočejo povedat, da Slovenci oblikujejo nek stereotip na podlagi izkušenj z večinoma fizikalci, z z nižjo ali brez izobrazbe ter določenimi čefurji s Čopove. A boš rekel, da so pa v bosni vsi takšni?

Predstavljaj si, da gre 1000 slovencev, predvsem podeželanov, manj razgledanih, manj inteligentnih...delat na Švedsko za pol leta...delujejo kot nerazviti homo sapiensi...Na švedskem pa bi obstajala še srbsko - slovenska kokainska naveza in organiziran kriminal. Mislim, da se slovenci tam doli kar razlikujejo od slovencev tukaj...

To je samo racionalizacija nestrpnosti. Ce pogledas kaksne lastnosti se pripisujejo ti bo jasno da nekaj ne stima. Lahko je oh in sploh izobrazen pa bo se vedno juznjak (recimo Zoran). Lahko pa ima vse lastnosti chapca pa je "nas". Vsaj dokler je tiho zmaguje in skace v ritmu "kdor ne skace ni Sloven'c".

V povprecju ni neke razlike med Slovencem fizikalcem in juznjakom fizikalcem. V bistvu je juznjak fizikalec precej blizje povprecnemu Slovencu kot "upper class" Slovencu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Btw, ENAKE "strahove" so imeli v stevilnih EU drzavah glede Slovenije in Slovencev ceprav vecina ni nikoli ni vedela Slovenca ali Slovenijo. Fizikalca ali intelektualca.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Res je, za "razvito" evropo, smo mi balkanci in južnjaki. Nihče od zahodnjakov, ob omembi slovenije, ne pomisli na nekega kulturnega in civiliziranega človeka. Prva asociacija ob omembi slovenec mu je verjetno mali in črn, poln bolh in uši, pa še smrdi usput. Koliko let je imela slovenija omejeno pravico iskanja dela v državah EU-ja (vsaj v tistih ki so za slovence zanimive)????

Problem pri nas je da 3/4 folka posplošuje in obnavlja govorice na podlagi "preverjenih" dejstev od prijateljeve mame sestra, njena 2 sestrična je imela problem z "čapci". Kdor je kdaj v življenju preživel kaki dan v kateri od bivših republik, in je na svet gledal z odprto glavo, je sam ugotovil da "južnjaki" niso takšen bav bav. Morda celo nasprotno, ugotovil je da jih je mnogo, ki so v večini pogledov boljši od povprečnega slovenca.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.057
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
eazy je velika razlika med nepoznavanjem Slovencev in dejanja vas jugovičev. Šole so v tisti sredini kjer vas je veliko čisto zanič, prav tako je veliko mutobaričev med vami, dočim med nami le majhen delež.