Ko bo Hrvaška, Bosna, Srbija...v EU bo pi*darija

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Si predstavljate, ko bo Hrvaška, Bosna, Srbija, Črna Gora, Makedonija...v EU, kriminala bo 10x več, kokaina, mamil in podobnega sranja bo v Sloveniji, Italiji, Avstriji itd iz juga veliko več.
Že zdaj so problematični Romuni, Bolgari, ampak do Bosne je razdalja neprimerno manjša. Že zdej je teh tujcev veliko.
Kaj bo šele, ko bodo te države v EU? Meje ne bo noben kontroliral.

Kdaj mislite, da bodo te države v EU?
Upam, da jih gladko zavrnejo za članstvo v EU.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Do takrat bo šla EU že zdavnaj v maloro.
smirk-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Dolfe pravi:
Do takrat bo šla EU že zdavnaj v maloro.
smirk-1.gif

sprasujem se.gif
Kak zanesljiv VIR
Sam, kako pa bi se potem spet ločile te države. Vojna al kr tko, podpis papirjev za ločitev
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Kaj pa če bi ti šel še malo čez mejo, tam pa vse drugače
smile-1.gif

Bosanci dol so čist neki druzga k bosanci kle pr ns...k dan pa noč! Bi pa se jaz bal Albanncev...sam k bodo oni v EU bomo mi že na Marsu
hysterical-1.gif

Pa tud nisem prepričan da bo ZDA uspel narest še eno SHS.....enostavno ne bo šlo....razen če bo kolektivna pozaba
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Super.......na podzemni sploh ne trebaš znat švabsko...lahko si boš naročio picu i kokakolu za eure
wink-1.gif

Pel svojo masterrko u Deutches museum....pa u kak IMAX da se bo od straha mal k teb stiskala
zmaga.gif
Al pa v BMW factory

P.S.: pa pazi k boš pivo naročal.....tm poznajo sam 1 liter..manj ne gre....bosta lah skupi enga po slamcah spila....baje bl zadane
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kako že pravijo?

So tri vrste držav:
-članice EU,
-kandidatke za članstvo v EU,

-in Hrvaška.

evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj pa če bi ti šel še malo čez mejo, tam pa vse drugače
smile-1.gif

Bosanci dol so čist neki druzga k bosanci kle pr ns...k dan pa noč! Bi pa se jaz bal Albanncev...sam k bodo oni v EU bomo mi že na Marsu
hysterical-1.gif

Res? V cem je pa razlika? Se zaradi 200km razdalje spremenijo geni?!
stupid-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Razlika je v tem, da so dol bosanci kot bosanci.
Tule gor je "jagodni izbor".

Z geni to najbrž nima nič skupnega, precej pa z motivacijo za preseljevanje.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ko bojo ti v EU bodo jo razfukal, še ni blo države, ki je nebi tak da EU je pice of cake z JUGO braču.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Razlika je v tem, da so dol bosanci kot bosanci.
Tule gor je "jagodni izbor".

Z geni to najbrž nima nič skupnega, precej pa z motivacijo za preseljevanje.

Res? Potem se obasanje delavce Vegrada ob preckanju meje spremeni?
stupid-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ne razumeš, al se delaš da ne razumeš?

Velika večina teh (ne vsi, da mi ne boš to naprej metal, ampak pretežni del) je pršla sem v 60 in 70-tih letih, fizikalit za sobo v samskem domu in nekaj drobiža. Presek te populacije je pač drugačen kot je presek populacije v homelandu.

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Res? V cem je pa razlika? Se zaradi 200km razdalje spremenijo geni?!
stupid-1.gif

Ne boš verjeo ampak bolj so scoolirani......nema frajarisanja.......pa mož beseda so.....kar se zmeniš tko bo! Nevem kaj pa je temu vzrok......moje mnenje je da vojna človeka dost bl prizemlji.....vrne se solidarnost.......na nek način pa tud (predhodno) odrasteš......to je moj vidik...lahko da se motim!

Pa ne vleč Vegrad delavcev v debato......noben ni čez te mravlje pljuval!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Ne razumeš, al se delaš da ne razumeš?

Velika večina teh (ne vsi, da mi ne boš to naprej metal, ampak pretežni del) je pršla sem v 60 in 70-tih letih, fizikalit za sobo v samskem domu in nekaj drobiža. Presek te populacije je pač drugačen kot je presek populacije v homelandu.

Seveda, povprecen imigrant je popolnoma drugacen od preseka homolacije v homelandu. Gre vecinoma za bogat, urban in visokoizobrazen okolis.
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Ne boš verjeo ampak bolj so scoolirani......nema frajarisanja.......pa mož beseda so.....kar se zmeniš tko bo! Nevem kaj pa je temu vzrok......moje mnenje je da vojna človeka dost bl prizemlji.....vrne se solidarnost.......na nek način pa tud (predhodno) odrasteš......to je moj vidik...lahko da se motim!

prevec risanke gledas
smirk-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Verjetno je tukaj govora o neverjetni razliki med geografsko različno (predvidevam, da so razdalje merjene v svetlobnih letih) lociranimi narodi. Ne gre za posploševanje in manifestacijo skrajne omejenosti v kombinaciji z malček strahu pred neznanim (ni iz moje vasi varianta) in tistim, kar so oča povedali.
Nasvet za masterrjozota: go mingle mothefcuker.
KameleON: prednosti vojne si zelo nerodno predstavil....majkemi...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaksen strah pred neznanim? se vozis po slovenskih avtocestah? ustavi se na kaksnem pocivaliscu med dolenjsko in gorenjsko. osebki, ki se valijo iz teh republik in se nizje so kot iz kaksne kusturicine umetnije.

tri tedne nazaj. pocivalisce pred jesenicam, ne vem tocne ure, prijelo me je scat. se ustavim na pocivaliscu in tam cela familija na kolenih po tepihu skakala. po molitvi pa meter in cevap, moz domnevam, 150kg, odpre prtljaznik beemweja in zacne se prezvekovanje. po glasnem riganju, zmecejo odpadke v bliznje grmovje, se uscijejo ob rob ceste, fotr userje in odpeljejo naprej... otroci in foter s prileznico vzgojeni slabse od divjih svinj.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
jp prjatu

tko to je. pa ne samo pr bosancih

povprečen slovenec v argentini je precej drugačen od povprečnega slovenca v bruslju
v ljubljani najdemo pa spet neki druzga

ni tko težko razumet, je pa najbrž težko priznat, če si obremenjen s tem
in ti očitno si, vsaj kolkr je s tega foruma razvidno... pa še s kakšnega prej... tja nazaj do časa bbsov...
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
ggg, te popolnoma razumem. In kaj je razlog za opisano početje? Ne mi rečt, da zemljepisne koordinate rojstnega kraja...Ja, vem, kaj me briga...mi smo že v obljubljeni deželi (EU). Romuna/Bosanca, ki vrže smeti v koš in si umije roke po tem, ko je šel scat pa še nihče ni videl...
Ne maram posploševanja. Posplošujejo ljudje, ki niso sposobni razmisleka ali pa imajo namen ustvariti neko sliko...
Meni tudi niso všeč prasci, ki pljuvajo po tleh in ščijejo v grmovje ob cesti (vsakič ko to vidim si rečem: ah ta inkontinenca).