Kmetija

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sori, mene niso kot otroka vlačili po gostilnah ali podobnih krajih.

A vse ostale točke pa zate držijo?
evil.gif

Citat:
No ja, saj mi ne gre slabo, se pa kdaj sprašujem, če ne bi bilo produktivnejše izpadet kot butl in na tem gradit imidž.
confused-1.gif

zmaga.gif

BTW Ni enostavno biti butelj. Je treba na tem kar konkretno delat. Posebej, če si v resnici pameten...
tongue-1.gif

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Pa še enkrat oprosti, če se mi zdi bedasto gledati kup ne preveč brihtnih ljudi, ki so se pred kamero pripravljeni smešiti in razgaljati zaradi nekaj fičnikov, ki jih na koncu razen enega sploh ne pokasirajo.
bonk.gif
saj ravno to je zanimivo
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Ne tež, ker se mi ne da "ircat " zaradi delo citiranih stavkov.
bonk.gif

Neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
cry12bpy.gif

Kar zajebavaj se. Enkrat bo prišel dan, ko se noben ne bo več hotel kregat s tabo.
ne-ne-1.gif

Pol boš pa živčen zlom fasala...
grin1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Evokart ti pa res zdele kr neki brez veze pišeš, če te smem opozorit.

Drugače lahko gledamo ja, recimo tako, da se vsedemo pred TV recimo Na glavo
stupid-1.gif

Povedala sem kar sem imela na to temo, nimam več kaj dodat.

Lahko pa poveš kaj novega, namesto, da ti gre v nos če se reče bobu bob. Morala gre vsem v nos, dokler jim kak mulc ne plune na glavo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Ježešmarija, pa se le strinjava v osnovi, ravno o tem govorim.

Če se ti še tako čudno sliš..

Ne boš verjela, ampak 95% kregarij na forumih je med ljudmi, ki se v osnovi strinjajo.
wink-1.gif

Kar preveri.
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Anyway, mam en spoiler - v tem prvem dvoboju zgleda zmaga rus ker sem šur da ko sem kolesaril tam mimo, sem ga videl cca 13 dni nazaj sedet tm pa še kolega je vprašal če sta onadva notri (sta bla 2 na klopci za ograjo)...

Jap, gledam Kmetavzarijo(tm). Nekako mora cajt minit od 15. do 15. v mesecu (€€€€)
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Iiiiii a res? Alexander bo notr? No mogoče bom pa celo kdaj še vrgla uč na Kmetijo pol, če bom mela 5 minut časa... Alexander je res ibr priden, vse dela, vse nardi, ne peni se ker ni čikov, skratka za ožent je
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Anyway, mam en spoiler - v tem prvem dvoboju zgleda zmaga rus ker sem šur da ko sem kolesaril tam mimo, sem ga videl cca 13 dni nazaj sedet tm pa še kolega je vprašal če sta onadva notri (sta bla 2 na klopci za ograjo)...

Jap, gledam Kmetavzarijo(tm). Nekako mora cajt minit od 15. do 15. v mesecu (€€€€)
grin1.gif

Prav si predvideval, Rus je zmagal.
aplauz.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
a kdo ve do kdaj se snema ta kmetija?

bi lahko pogruntali do kdaj bo zmagoval...

Aja pa mislim da je zraven rusa sedel še ta joga razsvetljenec al pa un stari tadrug, tko da there's a tip for you voters
wink-1.gif