Kmetija

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Cirila je pač nekonfliktna oseba in se raje umakne od prepira in ne rine vsak dan v konflikte. Če te prav razumem je ona vse to zaigrala. Drugače sploh ne kuha, drugače se z vsemi krega, drugače vedno vsem vsiljuje svoje mnenje, vsem skače v besedo, ima vedno prav... Ok. Dobr si jo prebrala. Jaz sploh nisem vidu tega. Sej veš MI mularija... al MI, ki ne vemo kaj je prava demokracija, al MI ki ne vemo kako je na visokih položajih... (A je vedno treba zmagat?) Za razliko od Gorana, ki vedno vse pove v obraz, vedno govori resnico, ne manipulira z vsemi (oz. vsaj poskuša), ni konflikten (samo kregal se je čisto vsak dan, ko je bil na kmetiji)... Res se mu je zgodila krivica in so dobili vsi napačno mnenje o njem.
smirk-1.gif
Kako že pravjo "isti sorte tiči vkup letajo"...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Vsakega človeka moraš jemat takšnega kot je. Goran je pač tip, ki malo uživa v tem, da je jako pametan.
Ja, bi bilo fajn, če bi zmagala Cirila, zakaj ne. Je taka omika dobrosrčna.
Me pa zanima kdo je tisti lik, ki je bil pri gledalcih najbolj priljubljen in dobi avto.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Cirila je pač nekonfliktna oseba in se raje umakne od prepira in ne rine vsak dan v konflikte. ..

Jih pa podpihuje.
Tiči s tistimi, ki nimajo prav, ampak ji dajejo zavetje, da se ji nič ne zgodi.
Pljuvanje v skodelo, ki zanjo ni bilo nič posebnega, je pač še en njen legendarni primer - ko nekega dejanja noče obsoditi samo zato, ker je tam "večinska volilna moč". Po Goranu se pa vedno lahko pljuva, ker tam pač "volilne moči" ni.

Drugač pa - ja, hvala bogu, da nisem na isti strani kot Cirila.
Bi se tega zelo sramovala.

O&O.
Itak je samo teve program.
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nop je pa rus zmago sem malo mislil da ga bo naš pob nabil ško malo je zmanjkalo! Ne ta da stara pa fitneser bota v finalu

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj je blo med Jimmyem in veroniko neka napetost pa zgleda da je bil one night stand?
shocked-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kake zgube neki najbolj simpatično blondinko pa vre deda smpo poslali gor! No kaj je bilo med Robijem in Veroniko kdo bere kake rumene cajtnge sigurno je kaj pisalo?
Kar se tiče subaruja pa verjetno kaka kuhna?
uf-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ah daj no po moje sta se full dobro odrezala pa tut veronika ni tako slabo dekle bom moral kaj na tisti konc koroške malo zavit v kontrolo baje ima tut eno sestro
cheer.gif
!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a se sergej predaja? A je kaka kuhna od zadaj zaradi gorčija? Zanimiva situacijo so raje dali reklame da mularijo producenti malo spučejo skup!
shocked-1.gif