Kmetija

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tut jaz tako mislim vsdak gleda na sebe in v taki igri je bila to modra odločitev. Bomo pa videli kako bodo kmetje to sprejeli ko bodo zvedeli!

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Še moja hčerka, ki je stara 7 let ima bolj poštimane etične principe. Naredila seveda ni pametno, po mojem mnenju sploh nič ni razmišljala. Prodana.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Še moja hčerka, ki je stara 7 let ima bolj poštimane etične principe. Naredila seveda ni pametno, po mojem mnenju sploh nič ni razmišljala. Prodana.

gre pač za tekmovanje in keš je keš. Jst bi vzel, razn če bi vedel, da mam nekej šans da zmagam.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
svaka ji čast!
jaz če bi vedel, da bom zmagal, bi vzel ta keš pa onih 50 jurjev plemenito prepustil ostalim, ki se bodo še kaki dan blamirali.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Je.beš etične principe.

Kaj si je s tem poslabšala? Itak je nihče ne mara - torej javno mnenje je itak določeno. V dvoboju nima šans, kar dobro ve (ni niti močna, niti pametna). Torej izplen je 0 (ali tisti pogodbeni drobiž). Kaj si mislijo prijatelji, ki to niso (ker je na koncu korenček z napisom 50k)? In jo bodo itak pozabili?

BTW Na čem so pa na slabšem brez nje? En konkurent manj.
(pa ena klobasa manj - ampak to ni taka sila...).

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem, jaz vem da ne bi. Pač človek mora biti zvest svojim etičnim principom, ampak nekaterim je denar najvišja vrednota.
Vsak po svoje.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Hvala bogu, da je vzela, sem mislu, da bo zmutila in se vrnila na kmetijo z "dobrinami"!
rolleyes-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ne vem, jaz vem da ne bi. Pač človek mora biti zvest svojim etičnim principom, ampak nekaterim je denar najvišja vrednota.
Vsak po svoje.

Kaki etični principi, to je igra za denar.Vsi so tam zarad denarja.Zdaj gre samo za to, ali boš tvegal, da MOGOČE dobiš 50 jurjev, ali boš pa raje za ziher vzel 5 jurjev..

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
@tinekr

Saj jaz tudi ne bi naredila.
Ti pa tudi ne.

Ampak midve se ne prijavljava na šove, kjer se človek oburka "do konca" in sicer samo za to, da bo mogoče teoretično dobil 50k evrov...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.950
113
pri taščici
Po eni strani je res izdala "prijatelje" na kmetije (s katerimi bi se prej ali slej srečala kot "sovražnica" v dvoboju, po drugi strani pa je naredila dobro. Končala je neko "agonijo" za katero imal malo možnosti da zmaga v njej in je raje pobrala 10% morebitnega dobitka.
Me prav zanima današnji odziv kmetov ko jim bo Špela povedala za Ronči

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Veronika je pobasawa vseh 500€, pardon 500.000€, hehe. Takega denarja še v življenju ni videla. Me zanima, če je sploh vedela, koliko je to v tolarjih.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Stara je nekaj čez 20 ni jih veliko ko lahko tako dobijo 5000 evrov če se tebi to pogosto dogaja mi lahko kak % tut odstopiš? Zdaj ne vem kolko tednov so na kmetiji ampak po tolikem času dobit možnost da nekaj dobiš je tut nekaj vredno. Verjetno a se tut naveličaš skoz ene in iste face gledat pa bit na tistem omejenem prostoru! Jaz bi storil enako, vedela je da možniosti za zmago ni kolkor pa jaz vem pa tut zamere ni bilo nobene!
grims-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Saj nisem hotel rečt, da je pobrala drobiž, al pa da je to za mene drobiž. Ampak, sem dobil filing, da se ji sploh ne sanja, koliko je pobrala.