KLUB TOP ??

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

Zadnjič slišim, da so lastniki ostali isti kot pri Globalu, samo ime je drugo?

tole pa ne bo držalo. osebno poznam lastnika bivšega globala in top ima isti kot inbox
cheer.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ubožci, ženske vam na vsakem koraku pulijo denar.
rolleyes-1.gif
Sem vedno plačala ob vstopu, ne diskriminirajo po spolu po polnoči.

une lušne gredo not brez problema..
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah... čist sami so si krivi...

jest ne vem, od kje jim tok visoke cene? in potem ne prodajajo tega, kar bi mogl. Red-bull-vodka je ubistvu ena češka vodka z vodo razredčena + ena češka energijska pijača.... in tako je verjetno pri vseh žganih pijačah... Gužva za šankom... to ne gre... Če hočeš služit, mora vsak dobiti pijačo v tistem trenutku ko si jo zaželi. V bachusu je bilo pred leti, ko sm še tja hodil zelo dobra postrežba. 2x si se okol obrnil, pa si zihr najdu enga kelnarja, k je glih mim šel. in si mu naročil, in ti je pijačo prinesel na plesišče, seveda te je moral tudi poiskat, če si zašel kam vstran...

Sm bil v globalu samo enkrat. Mene takoj vse mine, ko morem nekje čakat v vrsti - dvigalo, garderoba, šank, wc,... Potem za šankom hočeš spit domačega tardečega, pa ti nudijo samo ene tuje pire... pa kaj mene briga haineken, pa frost, pa ne vem kaj še... za 3 in več eure. Jest imam najraje unionca in tega bi pač rad pil. Un k hoče pa šminkirat pa nej kupuje tuje pire... Greš na skret spet vrsta... pa v pm, a sm prišel stat v vrste al sm prišel migat? No, in tako se je končala moja zgodba z globalom.

Po pripovedovanju kolegov, tudi top ni nič boljši. mogoče je celo slabši pravijo... tko da se prov nič ne čudim, da propada.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pozabil si na garderobo zgoraj, če je slučajno polna.
grims-1.gif

Moj rekord Globala (mislim, da celo v prvo): 45 minut pred dvigalom, 45 minut pred garderobo in 20 minut pred šankom. Torej od vstopa v vrsto in do prve pijače celi dve uri. Dobro, da se ni kdaj kaj resnega vžgalo, v tisti gužvi bi samo varnostniki spodaj preživeli.
rolleyes-1.gif

O moj bog. Naj ti čestitam za ta podvig. Jaz bi po natanko 6 minutah obupal in šel kam drugam. Ampak kolikor se poznam, se niti v vrsto ne bi hotel postavit.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj to sem naredil samo enkrat. Pa še to smo bili že kar fino naliti, da se nam je dalo.
evil.gif