Bom samo citiral brata (enkrat med prehitevanjem) : "Evo, vsak avto bi mogel imeti turbo. Samo pritisneš na gas in je prehitevanje že mimo. Ne rabiš nič jajcat s prestavljanjem navzdol, cvikati če kaki pacient prileti nasproti z 100 km/h in podobno."Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
novi hobi je tud po AC 100, pa bremzanje pred radarji na 90 in manj...to da je omejitev 130 teh osebkov ne moti.
Kak pa odrineš modele, ki še niso slišali za minimalno varnostno razdaljo ?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne, enga po enga, saj smo še vsi mladi in imamo čas.Citat:
In tebi Stardec verjetno uspe prehiteti varno vseh pet naenkrat ali kaj?
Ja, zakaj se ukvarjati z vzrokom, če pa lahko celi dan zabušiš z nakladanjem o posledicah ???Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To se pa ne da.
In nevem zakaj vas potem bolj kot počasni stardec, ne motijo taki, ki ne držijo prave varnosten razdalje.
Zmeraj se najraje spravite na tistega najmanjšega grešnika med velikimi grešniki.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A je smešno, če je kdo vratar?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A celo taka copata si, da moraš ti kosilo kuhat?
Ziher boš vampe skuhal.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
beæke vineršnicle
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
ata, jaz se cudim, da ne delas ti vsaj pri NASI, glede na tvojo razgledanost, inteligentnost, ipd..
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A celo taka copata si, da moraš ti kosilo kuhat?
Ziher boš vampe skuhal.
S tole izjavo si me pa malo razočaral stardec. Pri nas kuha tisti, ki je takrat doma in če sva oba doma kuhava oba oz.po dogovoru. Ali naj čakam ženo do treh, da pride iz službe in začne kuhati kosilo medtem, ko jaz afne guncam na Alterju?
Vampi so super, če so dobro narejeni
Ne niso bili vampi ampak pečena polenta z beluši, paradižniki in sirom. Za otroke pa pohani kremenatlci s pire krompirjem. A si sedaj zadovoljen?
No še slika, da ne bo stardec spet rekel, da si nekaj izmišljujem.
Malo smo zašli s teme in predlagam, da se vrnemo nazaj, tole je bil samo odgovor na stardecev post.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
beæke vineršnicle
Kakšni pa so "beæki vineršnicli"?
Ja, pa je res smešno, da en vratar ve več kot vi, ki imate vsak po par diplom.Citat:
Smešno je, ker vratar misli, da je najpametnejši.
In kdo pravi, da ne delam tam?Citat:
ata, jaz se cudim, da ne delas ti vsaj pri NASI, glede na tvojo razgledanost, inteligentnost, ipd..