Klopni meningoencefalitis

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Saj se lahko tudi po koži našpricaš. Vsaj jaz se
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem poguglal.

Uporaba
1x do 2x dnevno temeljito napršite po vseh površinah, ki se jih klopi lahko oprimejo, še posebej po nogavicah, hlačah in robovih obleke. Ne pušča madežev na tkanini. Embalažo lahko odvržete med komunalne odpadke.

Sredstvo lahko draži preobčutljivo kožo, zato se predvsem pri majhnih otrocih izogibajte direktnega stika sredstva s kožo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
probaj na enem delu.

vrjetno morjo napisat, ker smo ljudje različni in komu reagira, nekomu pa ne.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Vzames pomarance in limone, pokuhas, nalijes v flasko za spricanje in to je to
smile-1.gif

Edino, ko se naspicas po kozi se malo lepis zaradi sladkorja. Na oblekah pa nisem opazil madezev.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Eto, včeraj popoldne sem tudi jaz dobil prvi odmerek. Čez dva tedna pa drugega, ker sem tako pozen, a prej ni šlo, ker smo imeli preveč zaporednih bolezni, ki smo jih dobili v vrtcu.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kateri repelent proti klopom priporočate, za celotno družino?

Ta zelenga od Fortha.

Sem bil že v dveh Intersparih in jih nimajo (leto še sploh ni bilo dobave). Je letos kdo to že kupoval?

lan07

Pripravnik
15. dec 2007
95
2
8
Moja hčera je pri treh letih prebolela boreliozo. Že to je bila zelo neprijetna izkušnja.
Proti klopnem meningoencefalitisu smo vsi cepljeni.

Če bi obstajalo cepivo za boreliozo, bi se brez premisleka cepili.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Jaz sem ta teden dobil drugo dozo, pri hčerki pa smo drugo dozo morali prestaviti za en teden, ker guess what, v vrtcu je spet fasala, že tretjič v letošnji zimski sezoni, angino, tako da je spet na Ospenu in bomo počakali na konec Ospena, da dobi drugo dozo cepiva.

Sestra mi je rekla, da tretjo dozo dobim naslednje leto cca. marca.

Je pa v Domžalah tako, da prvo dozo v letu dobiš brezplačno, kar pomeni, da sva s hčerko imela prvo cepljenje brezplačno, drugo sem zase plačal 30 EUR, za hčerko bo 28 EUR, tretje cepljenje, ki bo naslednje leto pa bo spet brezplačno, ker bo prvo cepljenje v novem koledarskm letu in ga bo subvencionirala občina.

cheer.gif

Nazadnje urejeno: