Kloniranje nove sim kartice na staro...

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Zanima me, če se da novo kartico (tušmobil) klonirat na staro 5V...klon bi rabil za v avto, kjer je original gsm telefon, ki pa ne dela na nove kartice. Če mi lahko kdo pomaga, bi bil zelo vesel.
Že v naprej hvala za odgovore.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
kaj je to tastara? kao kot kreditna kartica?
če je to to pač z salotejpom nalepiš v tisti celi plastični del to kartico, kot je bila nova in je.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
"Tastare" so bile tiste, ki so imel epomnilnik velik le za nekje okoli 120 telefonskih stevilk in 10 ali 12 SMS sporocil... "Tanove imajo ponavadi prostora za imenika za okoli 250 stevilk ter za okoli 20 SMS sporocil in dodane se dodatne aplikacije (Moba,... ) ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni tega operater (Mobitel) ni hotel narediti, ceprav sem ponudil placilo (zamenjava kartice).

Pravijo, da takih kartic nimajo vec (ma nemoj), moje stare (deaktivirane dan predtem) pa niso zeleli ponovno aktivirati, ker naj bi to zahtevalo nekaj dela z njihove strani, kot da to za nove kartice ni potrebno ... V glavnem, ce izves kaj koristnega, napisi tukaj, ker tudi jaz iscem nacin za kloniranje kartice na staro, da se znebim ene neumnosti, ki jo zaradi nove kartice zganja telefon.