Si probal?Alternativa: daš klasično ključavnico in tole gor:
Stvar preverjeno deluje.Smart Lock - Keyless electronic door lock for smart access - Nuki
Open your smart door with your smartphone, smartwatch or automatically with Auto Unlock. Compatible with Apple HomeKit, Alexa, Google Home.nuki.io
Najboljša pa je integracija s telefonom. Praktično ko prideš do vrat so ta že odklenjena.
če pravilno razumem, to deluje izključno samo s telefonom. Če prideš s praznim telefonom pred vrata, si v težavah? Osnovni je res 200€, z bridgom, da bi lahko integriral v smart home, pa je že 300€.Alternativa: daš klasično ključavnico in tole gor:
Stvar preverjeno deluje.Smart Lock - Keyless electronic door lock for smart access - Nuki
Open your smart door with your smartphone, smartwatch or automatically with Auto Unlock. Compatible with Apple HomeKit, Alexa, Google Home.nuki.io
Najboljša pa je integracija s telefonom. Praktično ko prideš do vrat so ta že odklenjena.
Pri Nukiju lahko se zmeraj uporabis kljuc. Lahkompamkot si rekel tipkovnicomali telefon. Pri nas je skozi v uporabi telefon. Je res fajn da so vrata odprta ko prides.če pravilno razumem, to deluje izključno samo s telefonom. Če prideš s praznim telefonom pred vrata, si v težavah? Osnovni je res 200€, z bridgom, da bi lahko integriral v smart home, pa je že 300€.
imajo tipkovnico za 80€.
Ne želim, da se samo nekaj dogaja. Želim pritisnit senzor/gumb (ne na telefonu), da preverim, če je res zaklenjeno in potem mirno odidem.
če komu ne smeta, da gre samo preko telefona i zigbee, obstaja še to pri nas https://pametne-hise.si/izdelek/danalock-zigbee-pametna-kljucavnica/
Ne nič, ker to kaj sem videl je vse tak plastik fantastik da me je minlo.luka51 ali si kaj nabavil?
Z bridgom je komplet 260 eur.če pravilno razumem, to deluje izključno samo s telefonom. Če prideš s praznim telefonom pred vrata, si v težavah? Osnovni je res 200€, z bridgom, da bi lahko integriral v smart home, pa je že 300€.
imajo tipkovnico za 80€.
Ne želim, da se samo nekaj dogaja. Želim pritisnit senzor/gumb (ne na telefonu), da preverim, če je res zaklenjeno in potem mirno odidem.
če komu ne smeta, da gre samo preko telefona i zigbee, obstaja še to pri nas https://pametne-hise.si/izdelek/danalock-zigbee-pametna-kljucavnica/
Pri Nukiju lahko se zmeraj uporabis kljuc. Lahkompamkot si rekel tipkovnicomali telefon. Pri nas je skozi v uporabi telefon. Je res fajn da so vrata odprta ko prides.
ce imas pa pametno uro pa lahko tudi z njo odpres vrata.
Mi ne uporabljamo samozaklepanje. Oz ce gremo vsi skupaj ven, pritisnes 2x na gumb in se zaklene po 20sec ko zapres vrata.lahko prosim razložiš kako točno zgleda cel postopek samozaklepanja in odklepanja?
Ker mi ni čist jasno kako to deluje in še v kombinaciji s par scenariji.
Če to cela družina uporablja, kako je potem ko en odide pa (ne)želi, da se samozaklene?
Ali pa greš ti prej ven, ker neseš smeti, greš po avto in zakleneš ženo v hišo, katera je ravno želela odpret vrata in oditi za tabo?
Ja tako je...sem pregledal yt in njihovo stran.
Če te pravilno razumem, ko odhajaš pritisneš gumb na nuki z notranje strani in imaš čas 20sec, da zapreš vrata? Ko se približaš z BT telefonom, pa se same odklenejo?
Ali ima senzor, da so vrata res zaprta?
Razmišljam, če bi imel automatizacijo, da se zvečer zaklenejo same, samo če jih poleti pozabim zapret...
Hvala!Ja tako je...
Nuki ima tudi senzor, ki gleda ce so vrata zaprte. Kar pogresam je da bi te opoziril ce bi bile vrata odprte vec kot xx minut....
Jest imam nastiman da se zaklenejo ob 21:00, zjutraj odklenejo, pa potem ko gredo otroc v solo spet same zaklenejo. Zraven pa ko pridemo domov, se odklenejo in tudi same odprej, glede na BT...
Dej spremljaj na njihovi strani,,.. zadnjic sem videl da je bil bridge pa kljucavnica za 200€, enako na AmazonuSedaj je mos v celju, če bo šel kdo, pa lahko vrže uč, če imajo tam kaj po sejemski ceni