Ključ MS Office

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
2010 verzija. Kje bi ga lahko videl? V oddelku Pomoč (kjer so podatki o paketu) ga ne vidim ali pa sem slep (žalostno dejstvo sicer ...)

Rad bi videl ali je to to kar je mi je bilo dano al ne, da ne bo neprijetnosti pri hiši.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Če še nimaš instaliran program AIDA (bivši Everest) ga instaliraj in potem pogledaš pod ''programsko opremo'', ''Licence''.

Nazadnje urejeno:

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Hvala vsem za pomoč. Preden grem jemat dol vse programe, imam podvprašanje. A je kakšen od teh programov tak, da ob inštalaciji ne posega v sama okna (jelly bean je že tak). Administratorsko geslo mi namreč ni znano
redface-1.gif
(računalnik ni moj, ampak s s ključem izdelka ne bom nikomur naredil škode, licenc je namreč plačanih več kot se jih bo kdajkoli porabilo).

Pa glede na to, da tile programčki vlečejo podatke iz registra, se komu sanja mesto (niz) iz katerega berejo? Funkcija find mi ni pomagala ali pa ji jaz nisem znal dopovedati kaj bi rad ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj bi pa kateri posegal v windowse? Saj samo preberejo podatke iz registra (ki niso v taki obliki, da bi lahko kar direktno prebral).

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Jaz tega SIW (System Information for Windows) uporabljam že kar nekaj časa, pa še nisem imel problemov.
Uporabljam tudi Product Key Explorer, a je pri njemu lahko problem, odvisno kateri antivirus uporabljaš.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Brez admin gesla boš zelo težko karkoli namestil in preveril v registru... Mislim admin uporabnika mašine...
Poleg tega, če si omenil da je ogromno licenc... Če je količinsko licenciranje je lahko v igri KMS... Potem na delovni postaji sploh ne vidiš ključa.