Klima

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kko pa šumi? Lahko da se ti je kak list kje ujeu pa plapola k dela ventilacija... A če klimo ugasneš tud šumi?

Lahko gre tudi motr ventilatorja h koncu...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sumi samo ko je prizgana klima, kostantno ampak tako v intervalih, to se mi je zgodilo po tem ko je vetilator klime crknil in sem jo prizgal in se rje nekaj mucila, potem sem pa itak videl da je to nek safety off in do9kler nisem irihtal venilatorja ni delala, sedaj dela pa sumi, kot da jo je nekaj zmotilo od takrat ali pa se je kej poskodovalo. nevem sumim da je potrebna filanja zato sprasujem ce je ze kdo naletu na ta preoblem

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
oglas se do serviserja pa bosta pogledala kok plina je notr, pa če je treba kaj dofilat za začetek...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Zanima kako je bolje uporabljati klimo oz. kako je bolje za klimo, na avtomatsko ali ročno?
smile-1.gif

Tx

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Kje v Lj. Poceni zrihat klimo?
Sel sem da bi napolnil in je mojster rekel da pusca nekje, ok kolk bi to stalo?
Pravi obnova komresorja, pucanje cevi filanje 400e pa nevem kaj se, ce bo se hladilnik dodatnih 100e,
Sem zmrznil, a je to normlna cena?

tony

Guru
23. jul 2007
9.748
1.531
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
A zna kdo se kej glede tega sumenja cez zracnike povedati, ali je to klima ki je potrebna filanaja al zakaj sumi?

Nekaj šumenja je na nekaterih avtih normalen pojav. Dokler nekje kaj ne drgne ali pa začne zelo ropotati tako, kot prej še ni, se ne sekiraj.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Citat:
Uporabnik brlje pravi:

Jaz dam iz izkušenj glas za Ksemar na Dolgem Mostu.

A veš da mi je pred parimi dnevi isto eden rekel, za tega na Dolgem mostu, v bližini AH Ford
in sem daneš šel da poiščem, imena si seveda nisem zapomnil, zavil sem v eno ulico
in je bil en servis za klime, mislil sem da je to to, zgleda da sem se zmotil
ker se mi je zdelo iz pogovora da se mu neki ni dalo

Zdeaj sem pa strica z očali vprašal po Ksemar in res nisem bil na pravem mestu, tko da jutar akcija,

Hvala za info
nahrung002.gif