Klasika: Katere filme ste gledali? III

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.240
2.085
113
Si me spomnil in sem včeraj pogledal Glass Onion, juhu, super, malo sem zadaj, bolje pozno, kot nikoli.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.587
-1.555
63
Včeraj sem ga gledal. Sem pričakoval precej več od filma, ki je eden top 10 letošnjega leta. Igralska zasedba naredi iz slabega filma povprečen polizdelek.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
15.649
3.018
113
Vsi moji "reviewji" so subjektivni, tako je tudi ta.
Recimo, da Leonardu, Beniciu pa tudi Pennu težko karkoli očitam. Moj glavni očitek filmu (ali režiserju) je ta, da v želji, da se dotakne vseh možnih tematik (deep state, revolucija, migracije, starševstvo, ideologija, generacijske razlike, rasizem,...), nobeni prav zares ne posveti zaslužene pozornosti oz. jih celo predstavlja tako poenostavljeno, da je že na meji ZF. Rezultat je neka površna, akcijska amerikanizacija zgodbe o "čri čri čri".
Ajde, mogoče malo bolj resno lahko rečem, da so se mi zdeli tudi liki nekako premalo usidrani v svojih karakterjih. Mogoče je sensei še najbolj stabilen lik...ostali so malo to, malo ono...Sem se pa nekajkrat nasmejal, to pa ja!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.587
-1.555
63
Meni se je dopadla še tista vožnja dodga? in mustanga proti koncu, po tistih hupserjih. Sem se počutil kot na rollercoasterju.
Sean Penn pa, meni odličen.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
15.649
3.018
113
Meni se je dopadla še tista vožnja dodga? in mustanga proti koncu, po tistih hupserjih. Sem se počutil kot na rollercoasterju.
Sean Penn pa, meni odličen.
Duel_de_Steven_Spielberg_avec_Dennis_Weaver_Bande_annonce-ezgif.com-optimize.gif

Mal mi je blo že slabo skoraj :evil:, ampak je dišalo tudi na Duel :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

mistique

Guru
16. jun 2009
15.649
3.018
113
Blue Moon - 7/10
Ethan Hawke odličen. Všeč mi je bila scena (ves film z izjemo prvih nekaj minutk se dogaja v baru). Film je "dialogue heavy" ali natančneje "monologue heavy" :valjamse: Zgodba, ja žalostna a ne. Glasba top!