Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
The Seed of the Sacred Fig - 8/10
Film je minil hitreje, kot sem pričakoval, kar pomeni, da je vzdrževal neko napetost. Prikaz stanja v Iranu skozi odnose v družini se mi je zdel preveč direkten in zato tudi premalo poglobljen. Je pa to povezano z mojimi pričakovanji, ker sem si želel zgodbo o odnosih v kompleksnih življenjskih situacijah in ne toliko "doku-dramo". Všeč mi je bila večplastnost in prepletanje interesov, vlog in njihova prioriteta. Biti ambiciozen, biti mati, biti oče, biti spoštovan, biti vernik, biti svoboden, biti človek...Priporočam.
Film o amaterski zgodovinarki, ki pomaga najti več kot petsto let izgubljene posmrtne ostanke enega izmed najbolj kontroverznih angleških kraljev, Riharda III., je bil posnet po resnični zgodbi. Philippa je pisateljica srednjih let, ki se spopada z zdravstvenimi težavami in nedavno ločitvijo...
My favourite cake - 7/10
Zgodba o starosti, osamljenosti, vrednotah in nostalgiji (čas pred revolucijo), najlepšem večeru v življenju...za pogledat. Pa še precej krajši od Gladiatorja 2 je
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.