Klasika: Katere filme ste gledali? III

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
The spectacular now - 7/10

Sprva sem mislil, da je film nekakšna dolgočasna "mladinska" dramica o življenju srednješolcev. Sutter mi ni bil ravno blizu (če malo pomislim s kakšnimi ljudmi sem se družil v srednji šoli) ampak kmalu, skupaj z njim, ugotovimo zakaj je takšen, kot je. Luštn film o življenju najstnikov in problemih, ki jih trogajo od doma.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Freezer 8/10

Spet en film, kateri se dogaja samo v eni sobi oz. v zmrzovalniku. Ni ravno The Usual Suspects samo ima preobrat na koncu. McDermot je pa soliden igralec skos bil, čeprav ni kaj preveč zaslovel.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
The spectacular now - 7/10

Sprva sem mislil, da je film nekakšna dolgočasna "mladinska" dramica o življenju srednješolcev. Sutter mi ni bil ravno blizu (če malo pomislim s kakšnimi ljudmi sem se družil v srednji šoli) ampak kmalu, skupaj z njim, ugotovimo zakaj je takšen, kot je. Luštn film o življenju najstnikov in problemih, ki jih trogajo od doma.

gledal, ni slab sploh
zmaga.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Volk z Wall Streeta: 8/10

Za mojstrovino mu manjka globina, gre za eno plat zgodbe o uživaškem življenju borznega posrednika. Kje pa je druga plat, kjer so obubožani ljudje, ki so svoje prihranke dajali za nakup megle? Na koncu ima človek občutek, da film promovira goljufijo, saj boš tudi v zaporu in po njem užival.

Navzgor potegne oceno Leonardo Dicaprio, ki je spet odigral vrhunsko, precejšnja podobnost z resničnimi dogodki in dejstvo, da se 3 ure filma niti enkrat ne dolgočasiš.

Soliden CAM že na partisu
cheer.gif

edit: Ni cam, ampak dvd screener... slika čist čista. Projektorja pa še nimam, da bi me kaka resolucija omejevala.

Sem slabše VHS kasete včasih gledal.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saving Mr. Banks 9/10 - Zanimiva zgodba o nastanku filma Mary Poppins, avtorici P.L. Travers in Waltu Disneyu.

Zame je to prej mojstrovina kot Volk z Wall Streeta, ampak okusi in pričakovanja od filma so seveda različni.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Boiler room 7/10

Film o isti pisarni kot je v volku. Samo s stališča enega zaposlenega.

Her (2014) 8/10

Tolk usekan film je bil le še Eternal sunshine of a spotlless mind.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Grudge Match 6/10

Stalone in DeNiro nič posebnega. En kup novih filmov gre direkt na torente zadnje čase.
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
The Secret Life of Walter Mitty - 8.5/10

Meni je bil super, čudoviti posnetki, par stvari bi lahko drgač speljali pa bi bil res dober. Ni pa to lih komedija po Stillerjevem kopitu, tako da ne tega pričakovat.

spoilerrecimo tisto z morskim psom, namesto da ga je fightal, bi samo šavsnil po njemu ko ga vlečeta v čoln, pa bi bila zadeva dosti bolj realna, k čemur, vsaj po moje, film stremi

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
A to pa nisem vedel, da je boiler room o isti zadevi kot Volk iz Wall streeta...mi pa je že med gledanjem Volka prišlo na pamet, da ste ful podobni vsebini...

Glede filma Volk iz wall streeta...7/10. Di Caprio in tudi ostali dobro igrajo, pričakovano dobra kamera, ampak nič tako posebnega da bi želel še nekje v prihodnosti 1x pogledat. Ni nobene prave vsebine...zanimivo kot dokumentarec in to je vse.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
In the 1990s, he founded the brokerage firm Stratton Oakmont which functioned as a boiler room marketing penny stocks, where he defrauded investors with fraudulent stock sales.[11] During his years as a stock swindler, Belfort developed a hard-partying lifestyle, which included a serious drug addiction to Quaaludes.[2][12] Stratton Oakmont employed over 1,000 stock brokers and was involved in stock issues totaling more than $1 billion, including an equity raising for footwear company Steve Madden Ltd. The notoriety of the firm, which was targeted by law enforcement officials in the late 1990s, inspired the 2000 film Boiler Room. [13]