Klasika: Katere filme ste gledali? III

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Se strinjam za Prisoners. Res hud film. 9/10

Še moje 'potrdilo'.

Sem po vašem priporočilo pogledala film, pa moram priznati, da sem malo razočarana. Razvlečen film s popvrečno zgodbo.
Vsak Criminal minds je na podobnem nivoju
smile-1.gif

Saj ni slab, samo jaz ne bi dala oceno več kot 7.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ni nek akcijski film, bolj drama, razočaranje staršev, dvomi policista... Osebno mi je to bolj všeč kot še ena akcija.

No da dam še eno dobro oceno:

Life of Pi 9/10 - ne vem zakaj sem se tak dolgo spravljal zraven, tudi v kino ga nisem šel gledat, nekak me trailer in opis nista pritegnila. No zdaj mi samo še Amour manjka od letošnjih oskarjev.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Kater film je primeren za pogledat na božični večer... pač s tako tematiko.... Nebi pisma sv.Nikolaju, pa sam doma.... vem pa da maste eni cele spiske, pa če lahko prosim par linkov do kakšnih lepih božičnih filmov....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kater film je primeren za pogledat na božični večer... pač s tako tematiko.... Nebi pisma sv.Nikolaju, pa sam doma.... vem pa da maste eni cele spiske, pa če lahko prosim par linkov do kakšnih lepih božičnih filmov....

Meni je en najlepših Polar Express, potem tudi The Night Before Christmas (vem ja, malo sem otročji
redface-1.gif
). Od filmov It's A Wonderful Life.

Gledljiva sta še Love Actually in Bad Santa, ostalo pa mi je bolj ali manj negledljivo družinsko sranje.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Uff.... po trailerjih mi ni noben všeč, Love actually sem pa že videl. Pogojno bi si pogledal Polar Express. Vseeno hvala. Še kakšen predlog? Pomoje so zame bolj primerni tisti iz kategorije "bolj ali manj negledljivo družinsko sranje".

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Uff.... po trailerjih mi ni noben všeč, Love actually sem pa že videl. Pogojno bi si pogledal Polar Express. Vseeno hvala. Še kakšen predlog? Pomoje so zame bolj primerni tisti iz kategorije "bolj ali manj negledljivo družinsko sranje".

kaj pa Raindeer Games . Ne vem, če je ravno božični, so pa oblečeni kot božički
evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Elysium

mah, klasična "akcijska fantazija", sicer dobri posnetki, mal manj osladen konec (spoiler --> pač junak na koncu umre ), ampak ocena ne bo zato nič višja

6 / 10

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

National Lampoon's Christmas Vacation ali Elf.

Če ne, pa ti še na koncu vedno ostane Home Alone
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Elysium 4/10

Na začetku mu dam 8/10. Super izpeljana ideja. Odlična primerjava težav prebežnikov s sedanjim časom, itd.

Nato pa se začnejo neskončno butaste akcije, za katere sem mislil, da so iz filmov izginile s Stallonom v 90´.
grin1.gif
4/10
Konec pa. Ah ja. A je lahko še bolj patetično in neumno? 2/10

Ne priporočam.
Razen če si popolnoma nekritičen gledalec najstniških let.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Včeraj gledala z ženo tale indijski 3 idiots.. Cel večer je bil film, ampak res dober, znajo pristisnit na prave strune..nikoli dolgčas kljub dolžini 2:50 h.