Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej ne vem ali naj dam med serije ali sem, mogoče vseeno sem, ker so nekateri deli dolgi kot filmi.

Sherlock Holmes (1984-1994): Jeremy Brett & Edward Hardwicke: 8/10

Nazadnje sem gledal kot mali froc, požrl tudi knjige večkrat... Priporočam za tiste, ki imate radi precej zveste priredbe knjig (kar se tiče sloga in jezika). Nekateri deli so sicer prikazani neposrečeno, ker že med delom razkrijejo kaj se v resnici dogaja, ostali pa so pač... klasika za nekoga in zastarelo sranje za drugega.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
This Is the End (2013)

8/10

Mojstri
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
World war Z - 7/10 ni lihk najboljši, najslabši pa tud ne. Zgodba privlačna, zombiji dejansko obnašali tako kot je treba. Samo cel paket je bolj švoh.

Brezveze še enkrat pisat ... enak komentar, kot Gobin ...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Kar ok komedija, ampak je imel Seth Rogen že dosti boljše filme (Superbad, Pinneapple Express). 6,5/10

Predvsem mi je blo kul, da so igrali same sebe. Jasno, pa bi lahko bil še boljši film. Proti koncu je vedno slabši ampak ok, ideja je bla dobra pa konec tut ni švoh, začetek pa tak ubije
smile-1.gif

Tudi Jobs filma ni videt pri nas!?!? Kljub porazni oceni
frown-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Tudi Jobs filma ni videt pri nas!?!? Kljub porazni oceni
frown-1.gif

Sej je zdej v kinu. Kolosej ima celo akcijo, da dajo 10% popust, če imaš iphone.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
lol resno? A ni to protizakonito? Pol bi si lahko zmislili, da lahko ženske z roza tangiči dobijo zastonj karte..

Verjetno plača teh 10% apple? Drugače pa film je dolgčas... Verjetno bo samo kakim apple fanom odličen, drugače takoj za pozabit. Ashton Kutcher - obupna igra kot običaj pri njem in nobene verodostojnosti...

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Kahaani
Odličen indijski triler. Noseča ženska pride iz Londona v Kalkuto da poišče izgubljenega moža, tam pa nikjer ne obstaja. Kar napet, sploh proti koncu. Priporočam - 8/10

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
lol resno? A ni to protizakonito? Pol bi si lahko zmislili, da lahko ženske z roza tangiči dobijo zastonj karte..

jobs-net.jpg

Sicer bo drugi film o Jobsu verjetno boljši, saj je zanj napisal scenarij Sorkin (A few good men, West wing, The social network, ...)