Klasika: Katere filme ste gledali? III

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz nevem kak si lahko nekdo tako močno želi gledat film, da pogleda CAM verzijo ampak mu je pa težko plačati 4€ za kino. Če jaz hočem neki film pogledat takoj ko izzide pač grem v kino. Za tistih 4€ na vsake par mescev pa me res ne bo pobralo.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Takoj, ko vidim, da gre za cam version, pa četudi bi šlo za nov film od LaToye (
evil.gif
), nadaljujem z iskanjem ... torej, v lajfu sem si DL le en cam film, pa ga po 1 minuti kantiral ...
Torej, močno se strinjam s teboj: ali kino (the best option), ali počakat na (vsaj) dvix

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
fajn pišeš ocene filmov
zmaga.gif
Hvala.
d055.gif

Se strinjam s tistimi, ki pravite da bilo bolje, če cam verzije sploh ne bi bilo, pa vseeno - kino je postal presneto drag. Zadnjič sva šla z mojo v koloseja in plačala za 2 osebi tam nekje okoli 12, 13 €. Pa potem še ene male/srednje kokice in si na 16€ en dva tri. Nevem no, za ta denar dobiš na kuponkotu že precej dobro kosilo oz. večerjo za dva. Odvisno kaj ti je prioriteta seveda
grin1.gif

Jaz osebno raje počakam vsaj na dvd scr, še najraje pa kar na rip sam. Se pa da tudi kake ts-e povsem lepo pogledat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
raj grem ven na luft kot gledat cam ali pa TS... seše spomnite časov asfjev in pa ko ti je vmes kdo vstal haha, lol no.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Cineplexx, kolosej ne pride več blizu
smile-1.gif

2D DIGITAL
REDNA KINO VSTOPNICA 5,90€
KINO VSTOPNICA ZA DIJAKE, ŠTUDENTE IN UPOKOJENCE
Cena velja od četrtka do nedelje 5,20€

REDNA MATINEJSKA KINO VSTOPNICA
Cena velja do 14. ure. 5,50€
DNEVI KINA
Cena velja od ponedeljka do srede (prazniki so izključeni).* 3,90€
DRUŽINSKI FILMSKI KLUB (DFK) – OTROCI
Cena velja za člana DFK do starosti 14 let od četrtka do nedelje. 4,60€
DRUŽINSKI FILMSKI KLUB (DFK) – STARŠI
Cena velja za enega starša za predstavo pred 17. uro od četrtka do nedelje. 5,30€

3D DIGITAL
DOPLAČILO ZA 3D PREDSTAVO 1,50€

VIP SEDEŽI
DOPLAČILO ZA VIP SEDEŽ 1,00€

Malo dražje bo, kot do zdaj, je pa tut slika občutno boljša. Sploh v Koloseju, ko je njihov predfilm pa je vidnih fuuuul smeti v ozadju na platnu.Pa gledam pol en film, pred kakim mescem dni pa isto packe v ozadju.
bonk.gif
Nisem mogo vrjet.

Je blo hujše kot na tem posnetku , leta 2013 :
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Enim je zgleda čisto nepredstavljivo it v kino (na prejšnji strani je en mene isto vprašal).

Jst
tongue-1.gif

Če ne zagrabiš kakega kolena vmes ni vredno it spljoh. Drugač en mesec kasneje človek že preživi, če vidi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz se zdaj raje kar v Kranj zapeljem iz severa LJ kot pa v Kolosej v BTC. Poleg nižjih cen so tudi zici boljši. Čeprav zadnjič v Kranju sem se "zajebal", ko sem kupil v zadnji vrsti vstopnico, ker je bilo MANJ prostora za noge kot spredaj. Na srečo nas je bilo vsega 10 v dvorani in sma se vsedla na poljuben sedež.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
^^ A si šel 3D? Je kul? Tudi jaz grem naslednjič v NM ali Kranj, ker Kolosej za dobrih 6€ nudi bore malo.

Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
**Letos je izšel še tretji del 'franšize' Before Midnight. Ga je kdo že uspel pogledat?

Ne vem, če je že čisto uradno izšel, bil je po festivalih. Prva dva dela sta super, izstopata v poplavi trapastih romantičnih filmov (ne da jih gledam (res jih ne, nimam želodca za to)
tongue-1.gif

The Perks Of Being A Wallflower 10/10 (Zelo priporočam vsem ljubiteljem lepih počasnih melanholičnih filmov.)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A good day to die hard. Prov posral so se na franšizo. Katastrofalno slab film, zgodba nikakva, igra slaba, akcijsko pretiravanje...na polovici sem nehal gledati.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Star Trek: Into Darkness - 9/10 (znotraj žanra): Nadaljevanje 1. dela in spet odličen ZF film!
čaki ni to v bistvu wrath of khan? če je mu dajem -1 še preden ga gledam...

sicer pa bi rekel, da so končno dobili efekte kot si jih zaslužijo, že s prejšnjim delom, ampak zgodba je nikakršna.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
no predelava... o khanu je bil že en film in en del originalne serije. vse povedano kar se tiče o njegovem srečevanju s kirkom.
vrjamem, da za nekoga ki prvič... ali drugič vidi star trek zna biti zanimivo (drugič mišljeno kot prvič 2009). jaz bi vseeno raje kaj novega.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
A mi lahko kdo pove zakaj je to dobro, da je Gatsby v Kranju samo v 3D tehniki? V Deluxu ga pa sploh ni!
sprasujem se.gif
Bi šel sicer sprobat Cineplexx, pa bo zgleda treba it v lj v Koloseja.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Fast 6
grin1.gif
nasplošno mu dam okol 7.5-8/10

je pa to zdej akcijska komedija die hard bond fast and furious
hysterical-1.gif

Jupol
Je pa konec čist zamoril! tokyo drift je zdej nadaljevanje tega dela ampak to da statham pride na konc kot neki užaljeni bad guy brat pa da začne pospravljat jih je pa bedarija!! že kr veš da bo naslednji naslov Furious 7
bonk.gif