Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
http://www.imdb.com/title/tt1672845/
ocena je na imdb hudo nizka, ampak če greste vsake tolk časa na kak festival- potem je to en luškan film za pogledat
Po dolgem času sem spet pogledal en štanc holivud komedija-romanca-akcija film. Vse že 100x videno. Je pa fajn za možgane na OFF, pa da ti mineta dve uri.
5/10
Reese pa res ni huda.
Od spredaj povprečna, od strani deformiran obraz. Ena z našga faksa ji je bla ful podobna, pa še boljš je izgledala.
Dark Shadows 7/10 - nekaj dobrega humorja, bi izpadlo precej bolje, če nebi bilo v tak zasanjanem tempu posneto. Pa razen igralcev ne izgleda tipično Burtonovsko, premalo temačno za njega.
ČE se ne motim Tajski film. Jes sm gledu sinhronizirano verzijo, ampak film mi je biu super. Sploh nakoncu ko pokaže, kako so to snemal. Očitno tam ne poznajo kaskaderjev
Odkar so trailerji dolgi po par minut sem jih praktično nehal gledat, ker je preveč spoilerjev. Vidim, da bo treba začet. Ocena 6,7 na IMDB. Yeah right.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.