Tvoj Derpe detektor rabi kalibracijo...Kar sem pogledal na hitro.... gre za prekrita pederajzla....
Tvoj Derpe detektor rabi kalibracijo...Kar sem pogledal na hitro.... gre za prekrita pederajzla....
kje si to gledalBastarden - 8/10
Mads Mikkelsen odličen v prikazu emocij, brez besed, izraz na obrazu, za "oskarja"...Sicer pa film odpira številna vprašanja...Koliko trpljenja in nesreče drugih je potrebne za uspeh ali t.i. srečo posameznika? Kaj smo ljudje pripravljeni storiti v senci tiranije (stojimo in opazujemo)? Kaj je pomembno v življenju?
Priporočam.
Ma konec je zelo brezvezen. Nobenega klimaksa. Skoda dobrega filma
Dober, moški, non-woke, old school triler. Na Netflixu, presenetljivo. Ne brati opisov ali gledati trailerjev.
Če bi ga gledal v kinu ali imel dobro ozvočenje, ne bi tako razmišljal. Meni je bilo v Cineplexxu Ljubljana super izkušnja. Vrhunska zvočna izkušnja.Res je. Trajalo je celo vecnost. Je pa (po ogledu) to zadnji film, katerega se gleda v kinu. Vseeno ce bi ga gledal na čb tv Riz, ali pa na pametni uri...
Meni je bila dobra glasba, dvigovala napetost in vzdušje. Tako je v vseh Nolanovih filmih. Zvok je 50% doživetja filma.Openhajmer vrhunska zvocna izkusnja? JA, imam vrhunsko ozvocenje....pa ni bilo nic takega. Dialogi nonstop in 1 eksplozija. Ali sem morda jaz imel vege-verzijo? 3 ure je sicer trajal, morda pa kaj porezano