A pair of U.S. Navy fighter pilots risk their lives .....
Kot Red tails, črnuh je pilot.... vseeno soliden film.
A pair of U.S. Navy fighter pilots risk their lives .....
Kot Red tails, črnuh je pilot.... vseeno soliden film.
A veš koliko bedarij si samo lani gledal.... tole je vsaj malo gledljivo.
Hja, nekaj je tudi na tem, da ti mora biti takatematika do neke mere simpatična. Film je drugače povsem soliden vizualni prikaz svetovne knjižne uspešnice in oba dobro opravita nalogo opisa naivnosti, nesmislov pa še marsičesa drugega iz tistega obdobja.Dolgcajt, po 10 min scagala.
1917 - vrhunski, kot še nekaj drugih vojnih - Hacksaw Ridge, ali Reševanja vojaka Ryana - tista scena ko ga je počasi zabodel - ostala v spominu, pa verjetno še kakšen, ki ga zdaj ni na jeziku.Hja, nekaj je tudi na tem, da ti mora biti takatematika do neke mere simpatična. Film je drugače povsem soliden vizualni prikaz svetovne knjižne uspešnice in oba dobro opravita nalogo opisa naivnosti, nesmislov pa še marsičesa drugega iz tistega obdobja.
Mimogrede - si si pogledala film 1917 in če ja, kakšen se ti je pa ta zdel?
use lohk pogledam, sam ne pliz US junakov. zarad mene so lohk češki junaki al pa švabski. karkol, sam ne USA veš koliko bedarij si samo lani gledal.... tole je vsaj malo gledljivo.
Zaradi mene lahko posnamejo 30 gladiajatorjev ali Reševanj vojakov ryanov, če bo gledljivo.
Se kar strinjam, tudi meni je bil kar dolgocajten.Dolgcajt, po 10 min scagala.
To si si potem ogledal ta film v 8ih dneh kot miniserijo ali si rabil 8 dni, da si pritisnil "play" ter ga potem pogledal v kosu?Pogledal prvi film ta mesec.. Rabil sem točno 8 dni ni zanič, ampak zmeraj je nekaj prišlo vmes...
Jak zostalem gangsterem. Historia prawdziwa (2019) ⭐ 6.9 | Crime, Drama
2h 20m | Not Ratedwww.imdb.com
Priporočam ogled.