Klasika: Katere filme ste gledali? III

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
@Nobody, saj to ja...akcija. ker zadnje case sem gledal toliko brezveznih filmov, kjer sem ali zaspal, ali pa vgasnil na sredini. tukaj pa se je dogajalo
smile-1.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Ted (2012) - 4/10 - dolgčas... saj bi si lahko mislil, glede na to da vedno kar masa hvali je ponavadi čisto cheap zadeva in še enkrat se je tako izkazalo...

The Dark Knight Rises (2012) - 7/10 - dober film, z majhno črno piko igralca glavnega policaja oz. detektiva. Ne vem, zakaj za take moške vloge izbirajo igralce, ki zgledajo kot 18 letniki in potem ne izpadejo verodostojno v igrani vlogi...podobno kot že nekajkrat Leonardo Di Caprio in Ryan Gosling.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Ted (2012) - 4/10 - dolgčas... saj bi si lahko mislil, glede na to da vedno kar masa hvali je ponavadi čisto cheap zadeva in še enkrat se je tako izkazalo...

Dolgčas? Kateri filmi pa so zate smešni?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Še en, ki pač želi izstopat iz množice s svojim wannabe intelektualnim pogledom na svet in razumevanjem filmov, glasbe, ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.791
113
ted nisem gledal, znjegovo črno piko pri batmanu pa se strinjam...tip ne zgleda kot policaj.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

Jst sem tudi povedal, da je dolgčas pa ste me kamenjali skoraj.

Smešni npr. Dumb&dumber, Kingpin, There's something about merry, hangover....

edit: Pa še harold&kumar sem pozabil
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Res ne razumem kako ti je lahko Hangover všeč, Ted pa ne. Saj vem, da so okusi različni, ampak to je tako, kot če bi rekel, da ti je recimo Policijska akademija 1 všeč, 2. del pa ima glup humor.

Ampak vsak ima seveda pravico do svojega mnenja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Moram prav pogledat tega TED-a.

Meni npr. Hangover ni bil tako ekstra top shit najboljša komedija kot so vsi ostali govorili. Pač kul film, za pogledat. Ne pa najboljši.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Citat:

Letos samo The Campaign

Drugače pa v zadnjih letih recimo:
Little Miss Sunshine
Whatever Works
Death At Funeral
Welcome To The Sticks
Horrible Bosses
Tanguy ta je že malo starejši, ampak top

Pa še kak zgoraj omenjeni. In ja, moj humor je vbistvu na zelo primitivni ravni, glede na to da mi je naj komedija gola pištola, ampak Ted, res nima nobene originalne fore noter.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Citat:

Jst sem tudi povedal, da je dolgčas pa ste me kamenjali skoraj.

Smešni npr. Dumb&dumber, Kingpin, There's something about merry, hangover....

edit: Pa še harold&kumar sem pozabil
grin1.gif

Podpis!

Ted je bolj na nivoju komedij Adama Sandlerja, Setha Rogena ... skratka predvidljiv poden. Teh ameriških "komedij" več ne gledam.