Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
Mi pokvarijo cel film....
In pa kaj za vraga je bilo pri Northmanu tole? So pozabili računalniško zakrit zobni aparat za ravnanje čekanov ali gre za neko meni nepoznano vikinško okrasje?
Poglej priponko 56349
ja so kokice in ostala šara, ampak je tako drago, da si folk ne kupuje več.... bolane cene so, sploh če greš 1x na leto v kino... pa kino tudi ne bo poln, tako da brez pretirane skrbi.Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
V Cineplexxu so pa tudi zelo udobni sedeži in pri 20 gledalcih v dvorani ti nič ne moti užitka ob gledanju.Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
Hudo, torej gre dejansko za neko meni do zdaj nepoznano okrasje. Hvala za info!
Pozicija na zobu ustreza. Potem pa še malo umetniške svobode...
Jaz sem ga gledal v celju v tušu. Dvorana nabito polna, ni pa bilo neke galame se je dalo v miru gledat.Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
Ravno prišel iz kina. Film je bil super. Za mano sedela ženska, kašljala, se davila, smrkala, kihala, vmes še hripave pripombe kolegici dajala…v glavem očitno precej bolana. po možnosti še korono fašemo od nje. Tako da ja, kultura na nivoju.Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
A si bil v Kranju v cineplexu, ker sem imel v dvorani isto eno tako modeko? Gledal dons film, super, vrne v mladost. Glasba vrhunska, efekti tudi, rajši gledam f14 v zraku kot nek Fight z droniRavno prišel iz kina. Film je bil super. Za mano sedela ženska, kašljala, se davila, smrkala, kihala, vmes še hripave pripombe kolegici dajala…v glavem očitno precej bolana. po možnosti še korono fašemo od nje. Tako da ja, kultura na nivoju.
Se strinjam, bi bilo treba. Imam zgleda predobre živce.In noben ni imel jajc naglas povedat baburi kar ji gre?
p.s. nisem bil tam, povem pa vsakemu gobcaču v kinu kar mu gre...
Źal že vse šloJa nč če mata se kaj covid testov...