Klasika: Katere filme ste gledali? III

kajn

Guru
5. okt 2007
2.829
1.674
113
Iskajoč brata
Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
Mi pokvarijo cel film....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.947
11.062
113
Top gun me po dolgem času vleče nazaj v kino... Se je kultura kaj spremenila? Ali je še vedno za nekatere to gostilna s hrano, pijačo in debato?
ja so kokice in ostala šara, ampak je tako drago, da si folk ne kupuje več.... bolane cene so, sploh če greš 1x na leto v kino... pa kino tudi ne bo poln, tako da brez pretirane skrbi.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jaz sem ga gledal v celju v tušu. Dvorana nabito polna, ni pa bilo neke galame se je dalo v miru gledat.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sem pričakoval boljšo zgodbo, tako pa je blo vse skupaj precej medlo. Brez kakega pravega vzdušja, vse nekaj preveč na hitro.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.648
510
113
Ravno prišel iz kina. Film je bil super. Za mano sedela ženska, kašljala, se davila, smrkala, kihala, vmes še hripave pripombe kolegici dajala…v glavem očitno precej bolana. po možnosti še korono fašemo od nje. Tako da ja, kultura na nivoju.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: ynos in sandra

shift

Guru
20. jul 2007
9.918
2.323
113
za šankom
Ravno prišel iz kina. Film je bil super. Za mano sedela ženska, kašljala, se davila, smrkala, kihala, vmes še hripave pripombe kolegici dajala…v glavem očitno precej bolana. po možnosti še korono fašemo od nje. Tako da ja, kultura na nivoju.
A si bil v Kranju v cineplexu, ker sem imel v dvorani isto eno tako modeko? Gledal dons film, super, vrne v mladost. Glasba vrhunska, efekti tudi, rajši gledam f14 v zraku kot nek Fight z droni

• Všeč mi je
Reactions: Jeri

Fly

Guru
21. jul 2007
2.648
510
113
Ja v Kranju ja, potem gre pa gotovo za isto žensko :)
Se strinjam, glasba super, posnetki odlični, f14 pa itak zmaga, zame eden najlepših letal
Film sem šel gledati povsem brez pričakovanj, niti nisem bral ocen, pa sem bil prijetno presenečen.
Mi je pa ta ženska odžrla 1/3 filma, ker se niti nisem mogel osredotočiti. :mad:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.262
152
63
In noben ni imel jajc naglas povedat baburi kar ji gre?

p.s. nisem bil tam, povem pa vsakemu gobcaču v kinu kar mu gre...

• Všeč mi je
Reactions: sandra

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.947
11.062
113
ambulance - michael bay bi lahko sam pregon dosti bolje posnel, tako pa kaos, med posnetki, kar precej poslabša oceno filma. 7?
after yang - vleče se film
thor - love and thunder - prežvečena in izpljunjena zgodba, sicer nekaj zabavnih scen, bale je dober, itd kaj pa vem..tudi nisem fan marvela...7?