Hvala za zelene mesarje!Adams aebler
Kot sem že večkrat povedal, ne maram "klasike" (ameriške) produkcije, razen izjem.
Sem pa zato navdušen nad filmi evropske produkcije, in ta je en tak, danski.
Film vključuje kar nekaj filmskih elementov, od nasilja do drame, pa vse do komedije. Večinoma črne ...
Ne bi pisal več o tem, lahko pa omenim, da Danci ne razočarajo (hint: De gronne slagtere )
Play Jaja Ding Dong!!!Ja je kr zanimiv. Russia is not gay lol. No gays in Russia no hahaha
Mi je bil precej simpatičen
Hvala za zelene mesarje!
Res je poseben in zelo specifičen film.
“- zakaj si ubil svojo ženo, Modra Brada?
- saj je bila grda na videz in ne znala kuhati
- ajaaa, potem pa ja”
Hvala!!!Za fene danskega filma - obvezno poglej Pusher (sicer trilogija, ampak vsaj prvi je vreden ogleda). Če mi spomin dobro služi, se spomnim, da sem se smejala scenam s tretjerazrednimi jugoslovanskimi kriminalci.
JojZa fene danskega filma - obvezno poglej Pusher (sicer trilogija, ampak vsaj prvi je vreden ogleda). Če mi spomin dobro služi, se spomnim, da sem se smejala scenam s tretjerazrednimi jugoslovanskimi kriminalci.
Joj
Tale film ne za me
Po Dogvillu sem bila dooolgo pod vtisom)))...sem razmišljala o mejah notranjih in zunanjih in do kamor lahko pride človek ko nima niti enih niti drugih))V drugem žanru mi na misel med danskimi prideta samo še Jagten (The Hunt) in klasika Dogville.
Adams aebler
Kot sem že večkrat povedal, ne maram "klasike" (ameriške) produkcije, razen izjem.
Sem pa zato navdušen nad filmi evropske produkcije, in ta je en tak, danski.
Film vključuje kar nekaj filmskih elementov, od nasilja do drame, pa vse do komedije. Večinoma črne ...
Ne bi pisal več o tem, lahko pa omenim, da Danci ne razočarajo (hint: De gronne slagtere )
Adamova jabolka, meni je bil čudovitTole sta bila dobra namiga.
Zelena mesarja sem pogledal že pred časom, danes pa še Adama.
In medical terms
this is called a half Kennedy.
to me še zdaj ubija
Od vseh navedenih samo zadnji film sem gledala. Dobra detektivka. Igralci so super.Nekaj namigov:
I still believe
70 Binladens
The good liar
Pri vseh so ocene na IMDb (po mojem mnenju) prenizke.