Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sully- odlično posneto,Eastwood je car, kljub letom, ded je superman (rojen 1930) ,postaral se je tudi Hanks.Ja leta bežijo.Američani so pa epski v teh svojih komisijah.
why him...malo smo zapolnili soboto z zelo nizkim pričakovanjem, ampak je se je film še kar dobro izpel in bil zabaven..Sicer malo preveč FAK franco, ampak okej. Očitno je tole vdno bolj stalnica vUSA in tudi pri nas - vulgarni jezik da je smešno.
dam 7 v žanru takih komedij.
Sully - 6
Medel zacetek, potem pa zelo v redu nadaljevanje fillma. Sem pricakoval slabse. Ko bo na TV cez nekaj casa, se ne ustavim na njem in se enkrat ogledam.
Star Wars: Rogue One 7/10 - plus za vklapljanje zgodbe vključno s tehnologijo v izbirno trilogijo, minus za kompliciranje proti koncu filma, vsaj pol ure je predolg.
Včeraj gledl 33,tisto dramo o čilskih rudarjih...pa sem imel mešane občutke,glede filma samega. Precej holivudskega bulšita je bilo dosti,se mi zdi. Težko bi ocenil.
U, Mikkelsen je celi badass...takrat se je začelo sranje z nafto
8/10
Mislim da še nihče ni pokomentiral Inferno - daleč za Angeli in demoni ali Da vinčijevo šifro...4/10. Bolj primerna tema za kak Mission impossible 7 del
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.