Pa saj je dovolj HD ripov že zunaj za lepe praznike: Martian, Bridge of Spies, Intern... Za Steve Jobsa je pa še screener preveč
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Oh, cmon, če ne gledaš na nevem kakem audio/video sistemu je slika in zvok (ac3) teh nedavno releasanih dvdscr čisto spodobna (pa tudi če gledaš na takem sistemu je vredu. Če ne pa poglej izzid blu-raya in čakaj do takrat, nevem zakaj sploh sprašuješ).
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Oh, cmon, če ne gledaš na nevem kakem audio/video sistemu je slika in zvok (ac3) teh nedavno releasanih dvdscr čisto spodobna (pa tudi če gledaš na takem sistemu je vredu. Če ne pa poglej izzid blu-raya in čakaj do takrat, nevem zakaj sploh sprašuješ).
Ma [cenzura]. Ok gre za kake komedije in drame, ne moreš gledat pe kake akcije. Recimo kak Walter Mitty je totalna škoda, če ne gledaš vsaj 720p... pa je čisto vseeno na kakem montirju gledaš.
Jaz recimo serije, ki jih gledam sproti, potegnem navadno kvaliteto dol. Filme ponavadi potegnem, ko pride ven vsaj kak BRRip, potem pa odvisno od filma, počakam na HD ali ne.
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Star Wars: The Force Awakens - 5/10
Nič novega, veliko kadrov je ena sama reciklaža preteklih filmov (sploh "prvih" treh posnetih). Film je narejen za mladoletnike in otroke in v bistvu ne sodi v zbirko ljubiteljev serije. Nisem pričakoval veliko, pa sem bil vseeno zelo razočaran. Očitno so Hollywoodu postali ciljna skupina gledalci filmov Hunger games, Maze runner, in podobna navlaka. Vse za $$$...
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz...
Walk in the woods 5/10
Sem imel high hopes, ker sem prebral že eno knjigo od tega. Short history of nearly everything.... No tole ni bilo dobro.
Robert Redford se pa kr drži za svoja leta.