Klasika: Katere filme ste gledali? III

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Malo mi ne gre skupaj drama in 3D, se bojim da posiljevanje s 3D učinki malce izniči tako super zgodbo, scenografijo in igralsko zasedbo, upam da se motim.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sorry, ampak te ne razumem. Kaj točno te moti?

A veš, o čem govori film? Menim, da bi si moral ogledat zadevo. In ja, raje v 3D .... te impresionira.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.016
1.827
113
Emona / Carnium
Film govori o programski opremi za diagnostiko PC-jev? To pa res ni za 3D, čist pokvari zgodbo
evil.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

Iščem film, ki je bil predvajan v dveh 1,5 urnih delih (cca) - nekje 10 let nazaj.

Gre pa zgodba o tem, da je na Luno padel meteor. Kasneje se izkaže, da je bil ta meteor "črna luknja".

Zato se hitro približuje trk z Zemljo.
Videl sem samo prvi del, drugega sem pa zamudil.

Mogoče kdo ve naslov?

Hvala!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Whoami - 7
San Andreas - brez ocene, je pa za pogledat to pretiravanje, ne bi verjel da lahk tolk pretiravajo, da je film skoraj kot racunalniska igra
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Jurassic World - Toplo odsvetujem, tako dolgočasen in nezanimiv film, da je že kar težko. Piko na i dodaja še ekstremno antipatična kompletna igralska zasedba razen mogoče glavnega igralca, ki je bil 2x za pol sekunde zabaven. Edini plus filmu je dobra ideja za kakšen spin off z velociraptorji na Tora Bori in pa komercialni vložek celotne palete mercedesovih ekstremnih terenskih vozil, ki jih verjetno v realnosti večina ne bo videla.

Fail od filma v glavnem.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

Iščem film, ki je bil predvajan v dveh 1,5 urnih delih (cca) - nekje 10 let nazaj.

Gre pa zgodba o tem, da je na Luno padel meteor. Kasneje se izkaže, da je bil ta meteor "črna luknja".

Zato se hitro približuje trk z Zemljo.
Videl sem samo prvi del, drugega sem pa zamudil.

Mogoče kdo ve naslov?

Hvala!

Impact
sprasujem se.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Jurassic World - Toplo odsvetujem, tako dolgočasen in nezanimiv film, da je že kar težko. Piko na i dodaja še ekstremno antipatična kompletna igralska zasedba razen mogoče glavnega igralca, ki je bil 2x za pol sekunde zabaven. Edini plus filmu je dobra ideja za kakšen spin off z velociraptorji na Tora Bori in pa komercialni vložek celotne palete mercedesovih ekstremnih terenskih vozil, ki jih verjetno v realnosti večina ne bo videla.

Fail od filma v glavnem.

Se ne bi mogel bolj strinjati. Je pa zaslužil na stotine mio USD...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Pogledal novega Terminatorja. Kera žalost. Hvala bogu da imamo Terminatorja 1 in 2 (ki je najboljši akcijski film vseh časov), da imamo druge akcijske filme iz 80 in 90ih, ki so imeli dušo, da se lahko samo smejimo tej žalosti, ki jo producirajo danes v hollywoodu. Predvsem kar se tiče akcije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.247
113
Mene je un nasmeh ubil, sploh tam, ko so jih fotkali ob aretaciji pa na koncu
aplauz.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.011
11.132
113
Zmaga arnijeva razlaga zakaj tisti čas sem in tja. Rdečo nit in smisel izgubiš že pri prvih par besedah, oni pa še kr razlaga in razlaga. Tako da je v bitvu povsem vseenozkaja morajo vseskupaj naredit.Samo da se streljajo :D

Arnijev smeh je 10ka. Oskar material.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Kdor bo iskal smiseno povezavo je seveda ne bo našel, film tudi nima tega namena.

Se vidi, da je film narejen samo okoli arnija, vse ostalo je amatersko in prav je tako, drugo se ne rabi, kot arnie in je film že uspeh
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Instructions not included - 8
Film se mal vlece, tudi smeh je vmes, visoka ocena pa zaradi konca. Sicer se mocno nakazuje skozi film, vendar ga jaz nisem takoj dojel.
smile-1.gif

La French - 7