Klasika: Katere filme ste gledali? III

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113

Saving Mr Banks 8/10

Lušten umirjen film v svojem žanru.

Punisher7543

Pripravnik
21. sep 2011
125
0
16
The amazing spiderman 2 6/10 Nekako se mi zdi, da je vsako nadaljevanje že bolj risanka, kot pa dobr film z akcijskimi scenami. Celotn film popestri edino Jamie Foxx.
The art of stell 8/10 Napeta akcijska komedija, zelo podobna Oceanovih 12, vendar dosti manj predvidljiva.

Coop

Pripravnik
13. mar 2013
70
3
8
Poslednjih 5 ogledanih.

Čarovnik iz Oza - Doroti v čudežni deželi, Flemingova klasika iz leta 1939. Restavrirana (barvna) kopija je paša za oči. 3/5
Vzpon Planeta opic - Zelo gledljiva holivudska varianta neizpete sage o opičjem planetu. 2,5
Tatovi koles - Fina italijanska drama o tem, kaj vse lahko povzroči kraja napačnega kolesa. Steber realizma. 3
Teci Lola, teci - Nemški superdinamični kolaž o Loli in njenem teku oz. tekmi s časom. Montaža je sijajna. +3
Hiša na prekletem hribu - Znamenita grozljivka o smrtonosni igri v hiši duhov. Grozljivo trapasto (in komično). +1

Nazadnje urejeno:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
par predlogov zadnje ogledanih filmov iz moje strani:

Black's Game - Islandski, mamilarski film. Kar ok.
The Experiate - Podoben film kot Unknown z Liam Neesonom. Če ni drugo za delat...
Blended - Osebno ne prenesem Adam Sendlerja, ampak ta film mi je bil všeč, 3x sem se celo fajn nasmejal, kar je za današnje komedije veliko.
Real Time - Kul drama.
7 Boxes - Mehiška kriminalka. Zanimivo.
The Raid 2 - Nujen ogled za vse ljubitelje akcije. Pospravi vse ameriške akcijske filme zadnja leta. Res dober!
Workingman's Death - Zanimiv dokumentarec o najtežjih službah na svetu.
Tracks - Odlična drama. Nekaj v stilu Into The Wild.
Kahaani - Všečen indijski triler.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.019
1.827
113
Emona / Carnium
Jin líng shí san chai - 7/10
Filme z vojno tematiko zelo težko gledam, ker so običajno precej težki. Tudi ta je bil tak. Christian Bale rešuje Kitajke.

Grand Budapest hotel - 9/10
Meni je film fantastičen. Nek približek "humorja", ki mi je všeč. Igralska zasedba pa je vrhunska.

American hustle - 6/10
Kaj pa vem. Rahlo razočaran. Glede na zasedbo (no, Bale je svoje delo opravil dobro) sem pričakoval tudi več od filma oz. zgodbe. Cel film se nisem mogel odločiti, kdo naj koga za*ebe, potem sem ugotovil, da je najbolje uživat v flirtanju z Edith Greensly
grin1.gif