Klasika: Katere filme ste gledali? III

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj Norvežani/Švedi/Danci sploh znajo naredit slab film? Karkoli ste predlagali tu gori je bila mojstrovina
zmaga.gif
:

Ga še nisem videl.

Tudi knjige so top shit.
cheer.gif

Tole se da kje najt z vsaj balkanskimi podnapisi:

?

Našel sem samo slovaške.
cry12bpy.gif

Kadet

Pripravnik
3. feb 2014
53
0
6
Gledal danes Falsifikator. Totalno dolgocasen in butast film. Prvo tretjino se se nekako prezivi, potem je pa mimo..

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Še en kul danski film After the Wedding. Ne vem kako jim uspe naredit to napetost, cel film čakaš, da se bo neki zgodilo, konec pa preseneti.
zmaga.gif
zato 9/10.
Igra pa Sidse Babett Knudsen znana kot Birgitte Nyborg iz nadaljevanke Oblast, če ste gledal.

majč

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
+1 (cca.6,5/10), ravno gledal včeraj zvečer. Mi je bilo pa všeč, da je pri temu Non-stop filmu non-stop nekaj v zraku, od samega začetka pa do konca se skoz nekaj dogaja oz. sem bil non-stop v pričakovanju naslednjega dogodka, dobro izbran naslov
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
+1

7/10

Napet do konca in z nekaj preobrati in dobrimi dialogi. I guess i am in your way?
hysterical-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ob sredah so na SLO1 dobri filmi tedna, danes je naprimer DOM islandsko-švedski film, dostkrat so to filmi predvajani na Liffe festivalu in so kr kul, kopiram vsebino:

Lou ima sicer redno službo in je visoko izobražena, saj ima že pri 27-ih doktorski naziv, a se izmika vsem družabnim stikom in človeške družbe enostavno ne prenese. Še vedno živi z mamo, ki ji ves čas ukazuje. Ta jo nekega dne preseneti z novico, da je Lou umrl dedek. Lou se odpravi na njegov pogreb v rojstni kraj starih staršev, oddaljeno podeželsko vas. Tam prvič po dolgem času sreča babico, ki kljub žalobnim okoliščinam ni izgubila smisla za humor. Na sedmini jo ogovori Henrik, edini tamkajšnji prebivalec njene starosti. Lou, ki vse pove neposredno in se še raje zlaže, kot da bi bila do soljudi prijazna, se vseli v babičino hišo in začne s Henrikom, ki ga njena neposrednost bega, a tudi privlači, hoditi na zmenke. Njegova ljubezen jo sčasoma omehča. Babica se medtem ukvarja s Tomom, desetletnim dečkom s težavami v šoli. Babica sklene, da bo Tomu pomagala izslediti smisel življenja, no, vsaj nekaj, čemur bi se Tom lahko resnično posvetil. Duhoviti par se, da bi našel Tomov edinstveni talent, zakoplje v vrsto eksperimentov, od preurejanja hiše do kulinaričnih, športnih in umetniških podvigov. Izjemno nabrit, duhovit in pretanjeno topel režijski prvenec naslovi univerzalne teme prijateljstva, ljubezni, zaupanja, doma in družine.

majč

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Edge.Of.Tomorrow 2014

Tom Cruise se popravlja. Za spodbudo, dam 9
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem ga gledal par dni nazaj, tudi dam 9/10, ena najboljših ZF/akcijskih filmov, kar sem jih videl
zmaga.gif
: Pa tudi en izmed redkih filmov v zadnjem letu dni, kjer je 3D res prišel do izraza.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Čefurji raus 2/10

Genocid nad slovenskim narodom in še hujše nad slovenskimi davkoplačevalci.

Nazadnje urejeno: