Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
koža v kateri živim: 9/10
zelo zelo dober film. almodovar je spet naredu mojstrovino.

Kje si ga najdu ?

piratski zaliv.

Moja ocena je tudi 9/10 - šokanten in kontroverzen film (kot ponavadi pri Almodovarju)

Še ocena zadnjega Mission Impossible: 6/10 - ni mi jasno zakaj ima oceno 8 na IMDb, enako pretiravano 'sranje' kot vsi ostali podobni filmi.

Hvala za info, sem ga iskal na partisu pa so samo ene slabe verzije....

Sem pa zato včeraj pogledal the man from earth, dam mu oceno 5/10 ker res ni nič posebnega. Je posnet na zelo podoben način kot the exam ali 12 angry men, s katerima se sploh nemore primerjati. Edino konec filma malo popravi oceno. Slaba izbira igralcev, vse preveč amatersko.... vsaj kar se mene tiče. No sama zgodba je tudi bolj kot ne "kr nekaj". Kdogar zanimajo taki filmi naj raje pogleda 12 anggry men, mu nebo žal.

LP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Original je bomba ampak kritii pravijo, da je tudi remaki odličen, tudi na imdb ima oceno 8.2. Samo original imaš vse tri dele, pri remaku pa boš se načakal.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Original je super.

Die Hard 9/10
Identity (2003) 6/10 (polovica je kot slaba grozljivka)

Nazadnje urejeno:

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
jaz sem včeraj gledala Izvorno kodo. Kr hud film! malce nenavaden oz. moraš bit kar malo pozoren da veš kje si in kam film gre, v katero smer mislim...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Original je super.

Die Hard 9/10

A ni dvojka bolj božična?

Oba sta bolj božična
wink-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Oba sta. Razlika je ta, da je v dvojki več snega. Sem ga gledala včeraj seveda
grin1.gif

Die Hard 2 8/10
Home Alone (to sploh nima smisla ocenjevati
cheer.gif
)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.770
1.583
113
Emona / Carnium
Pisma Sv. Nikolaju.
Ne vem kako bi ocenil s številko. Žanr mi ni najbolj blizu. Govora je o tem, kako je film "hollywoodski". Meni se film ni zdel takšen, kar je gotovo plus (glede na žanr). Všeč mi je kako Okorn prikaže različne zgodbice božičnega dne oz. večera. Z veselim koncem ampak daleč od H'woodskega idealiziranja. To pa je tisto, kar mi je bilo najbolj všeč. Lahkotno, prijetno in ravno prav duhovito.
Evo, sem se opogumil in podelim (pristransko): 9/10.
Upam, da bo v prihodnjih filmih razvijal svoj način podajanja zgodb in razsvetljevanja ljudi
grin1.gif

P.S: sej jupol verjetno ni spoiler, saj gre za romantično komedijo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
Memphis belle: 6.

Preveč napak, ki mene kot dokaj dobrega poznavalca obdobja druge svetovne vojne preveč motijo.
Fortress_2010_poster.jpg

Včeraj sem pogledal The fortres (2011) , mah nobene zgodbe se mi ni vidlo. Memphis je 10 proti temu.

7/10

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.