Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Tucker & Dale vs Evil 8/10

100x boljša parodija od vseh Scary moviejev skupaj. Hillbillies are so misunderstood
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Rise of the Planet of the apes (2011)

Zelo pozitivno presenečen. Eden najboljših filmov letos. 9/10.

Žal mi je samo, da ga nisem gledal v kinu.

spoiler: Super so razvili karakter Cezarja...pa prav po izrazih vidiš kaj misli....Ves čas filma se nekaj dogaja, not te potegne...potem pa se samo še stopnjuje do konca. Tudi zaključek filma je super (po napisih), letališče in širjenje virusa. Komaj čakam nadeljevanje!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem končno pogledal celotno trilogijo Stiega Larssona. Dekle z zmajskim tatujem, ...

Na celoto dam oceno 9/10
Ker pogledat morate vse tri dele ali pa samo prvega.

*Prvi del je super.
zmaga.gif
Od skandinavcev nekaj takega tudi vedno pričakujem.
*Drugi del je nato katastrofa (glede na prvega). Nepovezana zgodba in nelogične poteze začinjene s preveč akcije. Nekako v takem stilu si jaz predstavljam, da bo celotna ameriška verzija te trilogije, ki baje kmalu pride ven.
Ne vem kakšna je knjiga, ampak predvidevam da je bolj problem v režiserju &Co. Ker je tudi druga režiserska ekipa kot v prvem delu.
*Tretji del pa je spet odličen, povsem se navezuje na drugega in ga lepo "popravi" ter smiselno zaključi. Torej, če še komu razen meni ni bil všeč drugi del, ne obupajte, obvezno poglejte še zadnjega.
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
pridejo zdaj še ameriške verzije
smile-1.gif
pa bomo potem še presodili...

meni so bile tudi všeč, sploh prvi del, druga dva pa tako tako.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sem končno pogledal celotno trilogijo Stiega Larssona. Dekle z zmajskim tatujem, ...

Na celoto dam oceno 9/10
Ker pogledat morate vse tri dele ali pa samo prvega.

*Prvi del je super.
zmaga.gif
Od skandinavcev nekaj takega tudi vedno pričakujem.
*Drugi del je nato katastrofa (glede na prvega). Nepovezana zgodba in nelogične poteze začinjene s preveč akcije. Nekako v takem stilu si jaz predstavljam, da bo celotna ameriška verzija te trilogije, ki baje kmalu pride ven.
Ne vem kakšna je knjiga, ampak predvidevam da je bolj problem v režiserju &Co. Ker je tudi druga režiserska ekipa kot v prvem delu.
*Tretji del pa je spet odličen, povsem se navezuje na drugega in ga lepo "popravi" ter smiselno zaključi. Torej, če še komu razen meni ni bil všeč drugi del, ne obupajte, obvezno poglejte še zadnjega.
zmaga.gif
tudi knjige so take. prva gre kot putrček, jo prebereš tud v enem dnevu. pri drugi se matraš, tretja pa spet leti...
in filmi povsem sledijo knjigi. iz glave se ne spomnim večjih odstopanj, bi pa mogel še enkrat vse prebrat in pogledat da bi kaj najdel...

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Kako gre trilogija po vrsti?
Predvsem me zanima, kako je naslov PRVEMU delu ??? V slovenščini ...

ON:
New daughter .... 4/10
Bad teacher ....... 7/10

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
1. Dekle z zmajskim tatujem - Män som hatar kvinnor
2. Dekle, ki se je igralo z ognjem - Flickan som lekte med elden
3. Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo - Luftslottet som sprängdes

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Rabbit hole .... 8/10

Ocena je zelo relativna stvar pri tem filmu. Če bi bil mulc brez otrok, bi mu dal tam ene 2/10, ker pa se moraš v film vživet, mu visoka ocena pristoji. Kidmanca pa itak zmaga v tem filmu !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.