Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fast Five 8/10 - podnapisi v Tušu čisto bledi, komaj berljivi, preglasno (čeprav imam rad glasne filme in glasbo)
Drive angry - 8/10
Hit list - tudi 8/10
In zakaj je to standard scene? To se je delalo leta 1995, ko so delili release na 1,44MB kose za na diskete. Danes pa je samo dodatno delo (če želiš stvar sharat recimo prek torrenta naprej, pa moraš imet v mapi obe verziji
to se je delalo včasih, ko so bili kaki fajli pokvarjeni, da si potem samo tisti del arhiva, ki je defektn, potegnil še enkrat, da ne rabiš še enkrat vseh 40GB loadat
boš ja...standard lame scene mogoče. Trackerji kot hdbits, bit-hdtv in vsi ostali ki niso za vsakega luzerja ki prileti mimo, nimajo niti pod razno teh so "90's" for
Tud jst sem ga pogledala ... Ful zanimiva zadeva.
Govori pa o obsesiji črnk z njihovimi lasmi in kaj vse delajo na račun tega, da bi mele bolj "belske" lase, če koga zanima. Zabavna reč
Jaz pa iščem en naslov filma. Tole se spomnem ene 20.let nazaj se je vrte na A-kanalu. Se mi pa zdi, da je bil slovenski prevod naslova merjasec oz neki v tem stilu. Se je šlo pa o enih ogromnih podivjanih merjascih,ks o žrli vse po vrsti?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.