Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Battle LA, stran vržen cajt. V "District 9 look" zapakirana 116 minutna reklama za jebeno ameriško vojsko...

podn.
2/10

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Dante pravi:
Cirkus Columbia-7/10

A to si šel v kino al je že spodobna kopija na pašnikih?
grin1.gif

The Infidel ene 5.5/10 še kr solidna komedija od muslimana ki je v resnici židovskega porekla

pelinkovec

Pripravnik
1. mar 2009
38
0
6
3 Idiots 9/10.
Nekje višje bilo omenjeno, da gre za komedijo. Meni sicer ni bila ravno neka huda komedija, je pa zelo v redu film, odlična fotografija...

Dejansko so mi ti indijski filmi kar všeč, pozna še kdo kaj vredno ogleda?

Surrogates 7/10

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Ko smo ravno pri "mainstream" tematiki.
Na MGM sem nekaj dni nazaj ponovno pogledal The Shining z Ðekom Nikolsonom. TO je film.
evil.gif

Pobruham pa gugltranslejt prevode. Sramota. Murder = Morilec
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No Strings Attached 7/10 - precej dobrih for, malo bolj izvirne kot ponavadi pri takih filmih. Vmes se malo izgubijo s romantiko, ampak na splošno precej gledljiva zadeva.

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
As Far as My Feet Will Carry Me (So weit die Füße tragen) 10/10
Odličen film, postavljen v čas po koncu 2. sv. vojne in je posnet po resničnih dogodkih, govori o nemškem ujetniku, ki je bil zaprt v gulagu na skrajni severovzhodni točki Sovjetske zveze (Rt Dežnjev). Od tam je pobegnil in nato prepotoval neverjetno razdaljo do Teherana (Iran). Za to je potreboval več let, preživel je neverjetne napore, lakoto, osamljenost, sibirski mraz ter srečeval različne ljudi - sibirsko nomadsko pleme, dva tatova iz rudnika zlata in druge. Na koncu se mu posreči vrniti v Munchen k svoji družini in to ravno na božični večer.

Film je bil posnet po istoimenski knjigi. Tako v knjigi kot v filmu so Corneliusu Rostu nadeli izmišljeno ime Clemens Forell, zato ker se je bal maščevanja KGB (knjiga je bila izdana l.1955).

Močno priporočam!

Wikipedia - Cornelius Rost

Alcomp

Pripravnik
4. mar 2008
49
1
8
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Debata je o filmih, ko bo offtopic se javi. Do takrat pa pšššš

Tema je Katere filme ste gledali? in ni tema prepucavanje posameznikov kateri je večji expert za filme.
Over and out.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.