Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Včeraj zvečer sem na Sloveniji 2 gledal češko klasiko iz leta 66 Strogo nadzorovani vlaki.

Dober film, nekaj za Sloveneta, klosharja...he he

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Frozen - 5/10

Oceno gor vleče samo zanimiva zgodba, ker če ocenjujem iznajdljivost teh treh na vlečnici, si čisto zaslužijo, da zmrznejo
tongue-1.gif

Če drugo ne sem uro pa pol premišljeval kak bi se jaz rešil in dobil cel kup (nedestruktivnih) rešitev.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
o drkađijah?

O mladeniču, ki dela na želenici na Češkem v drugi svetovni vojni; izkušenj z ženskami pa nima. Dnevno je priča, kako njegov šef polaga vse po vrsti, potnice, sprevodnice...No, na koncu mulcu vseeno zrihtajo eno, da ga razdeviči. Zabaven film.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se strinjam.
Tudi mene je najbolj motil tale skok "ala Peterka". (pri tolko bundah in smučeh bi lahko priplezal skoraj do dna)
bonk.gif

Da o zaščiti delov telesa ne govorim...

Še en "podoben" film, z zelo zanimivo zgodbo ampak še dost večjimi nesposobneži.
open water 2
Je pa vseeno za pogledat.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah, celi film so napol odpeti bili, punca je imela zmrznjeno faco, a se ni spomnila, da bi si potegnila kapo čez faco
rolleyes-1.gif

Pa plezanje po jeklenici s rokavicami, ko bi vzel recimo bord v roke in se peljal po jeklenici do stebra. Mogoče so pa hteli samo pokazat, da so ameriški študentje totalno neumni in nezmožni preživetja v naravi.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne vem če razumeš o čem sem pisal - nebi se peljal z bordom na nogah po zajli (
rolleyes-1.gif
) ampak bi ga dal preko zajle, prijel bord z rokama in se odpeljal do stebra. 3 sek in si tam, potem pa na tla in se z istim bordom odpelješ v dolino.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
dobr jst vem kako ti misliš...ustavil bi se pa kako?
že težko bi se prijel na vsako stran....da ne govorim kakšen fajn pospešek bi dobil...haha.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej je boljše prijemat kot britev ostro jeklenico z rokami (če je sploh res tak ostra...)?

Sicer pa na mestu, kjer so obtičali skoraj ni bilo naklona, tak da nebi blo neke velike hitrosti.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni je to šlo tako na živce, da sem skoraj ugasnil film. Zakaj za vraga bi bila jeklenica premera par centimetrom ostra kot britev.

Da ne omenjam tega, da ravno njihov sedež sredi noči pade dol z zajle...
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
mene zanima kolk herojev bi tako plezalo po pletenici ne vem 5 metrov recimo v svinjskem mrazu... po mojem na alterju samo ena dva ali trije, še to dvomim. Najbolj leva scena je zagotovo bil tisti skok dol, WTF, kr fukno se je dol, čudno da si ni glavo zlomil.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
A niso ravno zadnjič po tv govoril, da volk ne napade človeka.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Frozen - 5/10

Oceno gor vleče samo zanimiva zgodba, ker če ocenjujem iznajdljivost teh treh na vlečnici, si čisto zaslužijo, da zmrznejo
tongue-1.gif

Če drugo ne sem uro pa pol premišljeval kak bi se jaz rešil in dobil cel kup (nedestruktivnih) rešitev.

Meni ni bil preveč všeč.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.