Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
five minutes to heaven-9/10

A song for a raggy boy- mix sester magdalenk in društva mrtvih pesnikov:)-8/10

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Gledal v zadnjem času:

- Up in the air - 9/10
Odličen scenarij. Že videna tematika, ampak zelo inovativna zgodba. Film za razmišljat poleg, da ti res ogromno snovi za razmislek! Konec prav tako odličen.
Ne berite tagline-a na imdb!

-Case 39 - 7/10
Podoben film kot (spoiler) orphan .
Le da je ta bolj fantazijski, preprostejši. Vseeno pa je tudi ta vreden ogleda.

- Eden lake
Pogledal samo do polovice, naprej pa na hitro prevrtel, ker: (spoiler) mam filmov z neskončnim mučenjem že vrh glave.
Zgodba povsem tipična, že velikokrat videna.

- The serious man - 8/10
Še ena mojstrovina bratov Coen. Glavni lik je katastrofa od osebnosti - tragikomičen lik. Naredi odlično zgodbo, čeprav je njegovo življenje dolgočasno.
Konec meni osebno fenomenalen.
zmaga.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
the Road 8/10

Dober realističen film ki ti da misliti. Ni ravno za razvedrilo.
Edino kar bi si želel je malce več razlage kaj točno se je vse skupaj dogajalo, čeprav tudi takšen način predstavitve zgodbe ni napačen. V glavnem, priporočam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Green Zone: 8/10 - po dolgem času odličen vojaški akcijski film. Realno dogajanje, zakulisne igre in presenetljivo dobra igra Matta Damona.

3 Idiots: 9/10 - hvala jtfc za film! Lahko bi bilo brez pevsko/plesnih vložkov, ampak to je pač Bollywood. Se mi zdi, da je nekaj enakih igralcev kot v Milijonarju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
MASH
grin1.gif

Morajo biti Vietnamski? Meni sta dobra Most na reki Kwai in Merry Christmas, Mr. Lawrence, ki nista vietnamska (isto ''sranje'', drugo pakovanje).

Če hočeš Vietnamske pa ti priporočam We Were Soldiers in The Deer Hunter. Apocalypse Now mi osebno ni bil preveč všeč, ampak spada tudi med top vietnamske filme.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.